10 компаній мрії для мілленіалів

10_компаній_мрії

Американська маркетингова компанія Ypulse разом з дослідним центром Millennial research провела опитування серед молоді віком 18-35. Вони звернулись до них з одним питанням: “Якби у Тебе була змога працювати будь-де, яку компанію Ти обереш?”. Зараз дізнаємось результат.

10 компаній мрії для мілленіалів:

  1. Google;
  2. Apple;
  3. Amazon;  
  4. Microsoft;
  5. Disney;
  6. Навчальний заклад (школа або університет);
  7. Власна компанія;
  8. Nike;
  9. Уряд;
  10. Лікарня.

Статистика показує, що цього року кількість молоді, які хоче працювати у великих компаніях зросла на 37%. Більше 50% міленіалів прагне бути частиною корпорації з тисячами працівників, ніж у складі маленької команди чи стартапу.

Попри це, поки більшість молоді вбачає цінності у стабільній та безпечній роботі зі знаними брендами та компаніями, меншість продовжує мріяти про роботу на себе.

До речі, Google, Amazon, Disney, Microsoft, Nike та Apple також створили список компаній, в яких мілленіали б пишались працювати.

Зрозуміло одне, молодь хоче працювати у компаніях, продуктами яких користуються щодня.

Тенденція працювати на великі та всесвітньо відомі марки присутнє як поколінням Y так й поколінням Z. Бренди, якими вони користуються щодня (Google, Instagram, Netflix, Amazon, Apple, Microsoft) виникають звикання та бажання долучитись до створення інновацій.

А у якій компанії хочеш працювати Ти? Пиши у коментарях.

P. S. Поки Ти думаєш з якими брендами мрієш мати справу, STUDLAVA продовжує шукати дописувача в блог. Можливо, STUDLAVA Твоя мрія, хто зна) Невдовзі вона може стати реальністю. Пиши нам на [email protected] з темою: “Блог” і ми зв’яжемось з Тобою.

Джерело: Millennials Most Want to Work For These 10 Companies

...то поділися з друзями:)
  • 5
    Shares
  • 5
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх