«Делойт» в Україні: Реальний спосіб розпочати кар’єру в міжнародній компанії

31317788_649737662024565_1985791800186503168_n

«Делойт» це бренд, що об’єднує десятки тисяч висококласних фахівців, які працюють у незалежних фірмах і забезпечують надання послуг у сфері аудиту, консалтингу, управління ризиками, оподаткування. Організація входить до «Великої четвірки» аудиторських компаній. І сьогодні ми поговоримо про те, як отримати роботу у фірмі саме таких масштабів.

Кейс-Чемпіонат Tax your brains

Вже вдруге представники «Делойт» в Україні пропонують бажаючим поглибити свої знання в сфері оподаткування та отримати відмінний досвід вирішення комплексних фінансових завдань, взявши участь у Кейс-Чемпіонаті Tax your brains.

На період вирішення кейса учасникам надається можливість приміряти на собі роль консультанта з податків. Цього року кейс обіцяє бути ще цікавішим, адже до організації Чемпіонату долучився відділ трансфертного ціноутворення.

Напрямки кейсу

  • Фінанси;
  • Аудит;
  • Оподаткування;
  • Ціноутворення;
  • Право

Як завжди в рамках події відбудеться бізнес-екскурсія в Deloitte House, де кожен учасник матиме нагоду зсередини подивитися на роботу великої міжнародної компанії, відчути корпоративну культуру і командний дух «Делойт».

Головний приз залишається незмінним переможців Кейс-Чемпіонату чекає запрошення на роботу у податково-юридичний відділ.

Які основні умови?

  1. Брати участь можна як самостійно, так і в команді.
  2. Запрошуються студенти та випускники перших 3-х років.
  3. Дедлайн подачі рішень – 20 травня о 23:59

Деталі в кабінеті кейсу.

Сторінка івенту: facebook.com/events/2035711970014876

Про компанію в цифрах

Компанія «Делойт» надає послуги у сфері аудиту, консалтингу, фінансового консультування, управління ризиками, оподаткування, а також супутні послуги клієнтам державного і приватного сектору, що здійснюють свою діяльність у різних галузях економіки. До числа клієнтів «Делойт» входять близько чотирьохсот з п’ятисот найбільших компаній світу за щорічним рейтингом журналу «Fortune». Наявність глобальної мережі фірм-учасників, що охоплює понад 150 країн світу, дозволяє «Делойт» надавати клієнтам можливості світового класу та високоякісні послуги, пропонуючи необхідні рішення найскладніших бізнес-завдань. Приблизно 264 000 фахівців «Делойт» спрямовують свої професійні зусилля на досягнення результатів, що мають значення.
У 2016 фінансовому році виручка об’єднання «Делойт Туш Томацу Лімітед» склала 36,8 млрд дол. США.
Співробітників «Делойт» об’єднує спільна ціль стати найкращими в усьому, що вони роблять: допомагати клієнтам у реалізації амбітних цілей, досягати позитивних змін у суспільстві та сприяти професійному розвитку своїх працівників. Це є рушійною силою прагнень «Делойт» та втілення принципів гуманності, що пронизують кожну дію.
У 2018 році представництво «Делойт» святкує 25-річчя своєї діяльності в Україні.

Ви також маєте шанс приєднатися до втілення таких дій у життя, зареєструвавшись на кейс.
З питань звертайтеся в службу підтримки CASERS: [email protected]

...то поділися з друзями:)
  • 3
    Shares
  • 3
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх