Як вивчити англійську мову: Language school Lviv

language schooll

Читай та дізнайся як ефективно та безкоштовно вивчити англійську мову. Ніяких підручників чи нудних пар, лише нові знайомства, нові емоції та новий досвід.

Цього літа молодіжна громадська організація AIESEC у Львові запускає декілька проектів, серед яких окреме місце займає проект Language School. Попри те, що проект вже проводився декілька років поспіль, цьогорічний Language School міняє свій формат та обіцяє бути зовсім іншим. Language School трансформується у розмовний клуб і запрошує всіх, хто хоче розвинути свої навички, розширити світогляд та подолати розмовний бар’єр.

3

Сучасна молодь має більше можливостей для саморозвитку та самореалізації аніж усі попередні покоління.
Сьогодні будь-хто може займатися тим, що найбільше припадає йому до душі, починаючи від гри на барабанах та закінчуючи вивченням норвезької мови. Стрімкий розвиток науки та технологій, глобалізація та модернізація, усі ці фактори спричинилися до тотальної зміни бачення сучасної освіти. Навчання в університеті перестало бути вирішальним у житті людини, адже з’явилось безліч додаткових ресурсів, які дозволяють отримати необхідні знання та навички у будь-якій сфері.

Сьогодні у Львові існує чимало платформ неформальної освіти, включаючи лекції, тренінги, семінари та воркшопи. Тематика таких заходів є надзвичайно різною, і покриває питання лідерства, ораторського мистецтва, здорового способу життя та інше. Окрему нішу в галузі неформальної освіти займають розмовні клуби. У Львові можна налічити з десяток подібних проектів.

2

Чим цей проект відрізняється від низки інших розмовних клубів?
По-перше, учасники проекту матимуть змогу поспілкуватися зі стажерами зі всього світу, які приїдуть в місто Лева, щоб створити креативний простір для спілкування та поширення ідей.
По-друге, відвідувачі матимуть змогу не лише поспілкуватись з людьми з таких країн як Індонезія, Гонконг, Туніс, Індія, Китай та інших, але й при бажанні стати приймаючою сім’єю та захостити когось зі стажерів на 2,4 або 6 тижнів.
Це чудова можливість з головою зануритись у культурні традиції іншої країни та знайти друга з іншого куточка Землі.

Нарешті, проект передбачає дискусії та обговорення тем, які є актуальними та гостро постають у сучасному світі. Гендерна рівність, наслідки надмірного використання сучасних технологій чи колонізація Марсу, сьогодні важливість цих питань неможливо переоцінити. Відвідувачі проекту зможуть обговорити їх з людьми, які росли в абсолютно інших умовах та культурних традиціях, і таким чином отримати уявлення про дані проблеми з глобальнішої перспективи.

Готові до змін? Реєструйтесь

Є питання: Пишіть/дзвоніть — Анастасія Кізима +380639625704

...то поділися з друзями:)
  • 5
    Shares
  • 5
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх