Ідеальне CV — легко!

ярина1

Резюме — перший крок при пошуку роботи. Саме через нього роботодавець вперше знайомиться з Тобою. Дізнається як професійну інформацію, так і особисту.

Ярина Левицька — суперактивна дівчина. Її девіз: “Спробувати все”. Ярина була активним учасником студентської організації — Enactus LNU. Відвідує тренінги, для прикладу: “Публічний виступ” від Володимира Соколовського, “Працівник нового покоління: чого очікує роботодавець” від Остапа Маланюка. Крім того, їздила по програмі обміну “Молодіжний візит Trips for Action” до Варшави та Кракова. Вже з першого курсу вона відчула смак власних грошей.

Чим Тобі може бути корисна Ярина? Вона точно знає, як створити ідеальне резюме, адже саме Ярина посіла перше місце “CV Awards” на Ярмарку кар’єри ЛНУ.

З чого почати

“Перед тим, як створити своє резюме, я багато читала та проходила тренінги з відповідною тематикою. Відвідувала такі події, як “Що не так з Твоїм резюме” від STUDLAVA. Це дало мені зрозуміти, що чекають побачити роботодавці у CV студента”.

У нашому блозі Ти теж можеш знайти декілька статей з порадами, щодо оформлення CV (“Як скласти резюме студенту”, “Яким повинно бути Твоє резюме, щоб його прочитали”) Головне не лінуйся. Повір, так Ти точно уникнеш проблем з питанням: а що писати? а скільки? а може це не потрібно вказувати?

Брехня — Твій ворог

“Резюме я створила на платформі “STUDLAVA”. У кожному запропонованому підпункті писала тільки правду. Чітко і зрозуміло. Не потрібно нічого додумувати і фантазувати”.

Пам’ятай рано чи пізно про Твою брехню обов’язково дізнаються. Тому якщо Ти не вмієш працювати з Photoshop, Google Analytics чи не повністю знаєш якусь мову програмування — не бреши, скажи правду. Можливо, Тебе цього навчать чи дадуть пораду де можна отримати відповідні знання.

Що робити, якщо не маєш досвіду

Це Твоя перша спроба знайти роботу, тому Ти не маєш що написати у графі досвід? Лови пораду від Ярини, що потрібно робити у такому випадку.

“Стань активним. Курси, стажування, волонтерства — це все, що Тобі потрібно. Ти можеш не мати досвіду роботи, але мати круті навички для обраної професії”

Фото — Вікторія Вередіна
Фото — Вікторія Вередіна


Про себе — це не набір прикметників  

Не забувай, що майже кожен кандидат напише, який він комунікабельний, стресостійкий і відповідальний. Ти маєш виділитись. Знайди в собі ті риси, які будуть  описувати те, що робить Тебе особливим.

“Підійди до заповнення цього пункту щиро. Кожне вміння Ти ще будеш підтверджувати на роботі і в спілкуванні з колегами.”

#Спробуйсебе

Резюме — це легко. Головне правильні навички і щирі слова. Підійди до цього завдання відповідально та креативно і Тебе обов’язково покличуть на співбесіду. Ти можеш використовувати різноманітні сайти для того, щоб Твоє резюме стало ще яскравішим. Наприклад, Ярина створила власне CV на studlava.com. Ти теж так можеш. Там є підказки, тому резюме створити легше. Крім того, Ти його ще зможеш скачати у PDF файлі. Все починається з маленьких кроків до великої вершини. #Спробуйсебе.

...то поділися з друзями:)
  • 45
    Shares
  • 45
    Shares
Записи створено 2

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх