Хто шукає — той завжди знайде

vika

Сьогодні буде історія про дівчинку, яка доведе Тобі, що одна робота це не страшно. І дві не страшно, і три теж.

Кожен шукає роботу з різних причин: хтось хоче стати самостійним, комусь про це натякають батьки, а когось змушують певні ситуації в житті. Досвід роботи пригодиться дівчині влітку,  на програмі “Work&Travel”. Також Віка  втратила стипендію після зимової сесії, то ж це була ще одна причина для пошуку роботи.

Хороші варіанти дівчина знайшла одразу, але влаштуватись на роботу вийшло не з першої спроби – дати співбесід переносили 2 тижні і затримували час, аби потім відмовити:

Роботу я почала шукати в останніх тижнях лютого. Одразу знайшла гарні місця — помічник офіціанта  та офіціант у одному кафе. Домовилась з ними про співбесіду у суботу на понеділок. Коли прийшла у перший заклад про мене ніхто не знав, сказали прийти у середу, а краще четвер. Коли я подзвонила рекрутеру другого закаладу місце вже було зайняте, а співбесіда відмінена. ”

вік


Причин для відмов було декілька
і одна з найбільш суттєвих
це період часу, на який Віка хотіла влаштуватись. Так як в червні вона мала їхати у США, а роботу почала шукати в лютому, часу для того,  щоб попрацювати лишалось лише 3 місяці. Роботодавцям таке не підходило, тому відмов вона почула вдосталь. Бажання здаватись у дівчини не було і завдяки своїй наполегливості  вона знайшла першу роботу.

Мене одразу взяли, я походила 2-3 дні на стажування, здала меню і мене поставили у зміну.”  

Графік виявився досить гнучким, Віка встигала і на пари ходити, і на роботу. Але однієї роботи для дівчини було недостатньо і тому вона взялася за пошуки ще однієї. Як відомо, хто шукає, той завжди знайде,  тому другу роботу Віка знайшла за тиждень пошуків. Це була вакансія адміністратора у  хостел. Наразі вона проходить стажування. З квітня у неї розпочнуться оплачувані зміни, проте нічні. Тому зараз Віка шукає ще одну роботу, щоб на нічних змінах не було  нудно. Також вона працює графічним дизайнером у компанії Kid’it, де періодично виконує замовлення.

Processed with VSCO with hb2 preset

Зараз дівчина працює на трьох роботах, і старається знову здобути стипендію(проте зараз це не в пріоритеті).Щодо навчання, то у неї є лише одне правило  не пропускати четвер. Адже саме тоді проходять найважливіші пари та семінари.

Лекції, звісно, доводиться деякі пропускати, але це не критично. Завжди є одногрупники, які скинуть конспекти улюбленій старості або готовий семінар, коли немає сил чи часу робити його самостійно.”

Віка вважає, що робота це цінний досвід у спілкуванні, у формування організаційних навичок, не говорячи вже про можливість заробити власні кошти. Тому якщо є бажання, не потрібно боятись. Дій!

...то поділися з друзями:)
  • 20
    Shares
  • 20
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх