Коли хобі — це робота

77777

Постійна робота в офісі і діловий костюм може бути не Твоєю мрією. Та не забувай, що вакансії бувають дуже різними. Особливо, якщо Ти маєш невичерпне джерело творчості, креативу та ідей.

Оксана Войтків — доказ, що талант відкриває великі можливості. Дівчина, що змогла перетворити навчання  і захоплення на роботу, яка приносить дохід.


Хобі — не тільки відпочинок

Вмієш грати на інструменті, писати класні тексти чи займаєшся хендмейдом? Вітаємо, Ти вже рухаєшся до успіху. Єдине, що Тобі потрібно зробити — почати ще отримувати за це гроші. Вийти із зони “для своїх” і перейти в зону “для всіх”. Не бійся показати загалу свої вміння.

Оксана — живописець, і їй вдалося зробити хобі роботою. Працює на замовлення з жовтня 2017 року, а вже має неабиякі навички. Адже виконала 4 масштабні проекти. Свої неймовірно круті ідеї втілює і на полотнах, і на стінах, і на одязі.

“У моєї професії досвід Ти отримуєш тоді, коли починаєш малювати.”


Талант — можливості

З чого почати? Спробуй знайти вакансію, яка буде відповідати Твоїм вмінням. Наприклад, дизайнер, вокаліст, блогер, архітектор і т.д. Всі творчі професії, які відповідають власним здібностям, відкриті для Тебе. Що ж може бути краще, ніж робота, яка буде приносити задоволення?

777
Пошук часу

Оксана ще вчиться в університеті та вдало поєднує його з роботою. Вона не має проблем з відвідуваністю чи успішністю. Встигає все: і повчитись, і зробити замовлення.
Моє навчання надихає на роботу, а робота  — на відчайдушне навчання, яке обов’язково дасть свої плоди”


#Спробуйсебе

Піддайся інтересу дізнатися, як воно жити самостійно. Твій талант — це те, що завжди буде приносити задоволення. Твій стимул рухатись вперед і розвиватись. Шукай можливості, вони поряд.

“Ти ніколи не зможеш знати, як воно є, поки не спробуєш. Якщо Тобі бракує сміливості, то просто повір у себе. Знай, що Ти молодий та енергійний. Ти можеш все і навіть більше. Спробуй наскільки класно шукати себе, експериментувати. У кінці кінців, Ти точно отримаєш те, що бажаєш.”

...то поділися з друзями:)
  • 112
    Shares
  • 112
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх