“Легше спитати чим я не займаюсь”, – Влад Урсул

IMG_1173 (1)

Сьогодні мова піде про Владислава, який вчиться на програміста, займається випуском книги та паралельно веде проекти. Йому не важко організувати TEDxLviv, фрілансити та своїм стартапом допомогти Тобі вибрати розмір взуття. Дізнайся його історію, плани на “майбутнє” та погляди на “тепер”.

“Я завжди хотів мати власну справу. Мене це драйвить”, – і це лише початок історії.

Знайомся, Ти читаєш про Влада, який навчається на 2-ому курсі факультету прикладних наук УКУ. Він займається веденням багатьох проектів та побудови власного бізнесу (про що Ти прочитаєш дещо пізніше). Попри це він звичайний студент, який любить гризти моркву, балансує між “добре”-”чудово” та мріє залишити після себе хороший слід в історії.

Ще 2-3 роки тому він не уявляв, що покине рідний Київ, переїде до Львова та буде навчатись в приватному університеті.
Ми поставили кілька питань, щоб дізнатись більше про вподобання хлопця.

– Чим Ти займаєшся?

“Насправді, легше спитати чим я не займаюсь. У мене багато проектів і всі вони об’єднані спільною візією”.

Влад робить конференцію TEDxLviv місцева незалежна подія в стилі TED для обміну ідеями, що варті поширення;
Допомагає із організацією GDG DevFest Ukraine — конференція на 1000 розробників-експертів у сфері гугл-технологій.

Він менеджер книгиУкраїна. Шлях реформ”. В ній описується 13 бізнес-кейсів нашої держави з часів незалежності. Невдовзі книга вийде масовим тиражем. До речі, Владислав фандрейзить, щоб журналісти отримали грошову винагороду за свою роботу. Ти теж можеш підтримати їхню ініціативу.

Це ще далеко не кінець списку. “Ми з однокурсником і колегою в стартапі розробили генератора меню для Pizza Celentano, яке використовують по всій Україні.”

Попри навчання та проекти, хлопець розпочав власну справу. “Перш за все, стартап — це бізнес. Треба мати гарну команду, гарну бізнес-ідею, логіку стартапу, певні навички. Ми маємо гарну ідею, команду і цього разу у нас все вийде”.
Їхня ідея полягає в тому, що Ти можеш ідеально підібрати розмір взуття й не боятись замовляти онлайн. Хочеш дізнатись більше про Footty? Невдовзі вийде альфа-версія. Можеш відслідковувати оновлення у хлопця на сторінці.

IMG_1189 (1)

– Розкажи про плани на майбутнє.

 “Насправді, я завжди хотів власну справу”. Владислав хоче розвивати Footty, а як не вийде, то у нього ще є час поекспериментувати. В будь-якому випадку він завжди може попрацювати в компанії, набратись досвіду та тоді перейти до власної справи.

“У мене є певні цінності, які об’єднують всі мої справи. Завжди покращую softskills у сфері програмування, бізнесу (підтвердженням цьому є 15 прочитаних книг за останній 1.5 року), продовжую відвідувати події від Інституту лідерства, LvBS”.

Ми попросили Владислава дати кілька порад для Тебе, щоб не змарнувати свій університетський час і ось, що з цього вийшло.

– Будьте відповідальними. Саме відповідальність допомагає рухатись вперед. “Чим більше я беру на себе відповідальності, тим більш активним я стаю. Ти ж не можеш підвести друзів, які на Тебе розраховують”
– Починайте власні справи. Вони можуть бути провальні та нікому не цікаві, але ви отримаєте досвід, потрапите в інше середовище, зустрінете справжніх друзів.
– Доводьте все до кінця. На цьому етапі ви можете перевірити власну витримку та перевірити чи можете впоратись з відповідальністю, яку на себе берете.

Почни з себе: відвідуй події, заводь нові знайомства та почни брати на себе відповідальність, а перевірити себе завжди можеш на studlava.com

Ти може все, варто лише захотіти.
#Спробуйсебе

...то поділися з друзями:)
  • 1
    Share
  • 1
    Share
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх