#Musthave студента

Вже з першого дня в університеті студент прагне якомога більше встигнути та спробувати себе. Звісно, багато хто задумується про роботу. Тут не постає питання про те, як вдало поєднати навчання, адже усі ми можемо стати Суперменами й робити приємне з корисним. Питання постає в якості: як впоратись з великим обсягом інформації та вдало його використовувати?

Повір, ми розуміємо один одного без слів. Тримай поради, як закінчити навчальний рік лише з п’ятірками й не перетворитись в зомбі.

Режим. Хоч достатньо складно після безсонних ночей, але змусь себе засинати та прокидатисьщодня  в один час. Знаємо, це важко. Проте, так мозок та організм призвичається до ненормованих денних навантажень й перестане сприйматиме це як стрес. Прокидайся з усмішкою на обличчі та з нею ж засинай. Вона додасть Тобі впевненості та наполегливості. Ти переконаєшся, що будь-яке завдання Тобі до снаги. Тим більше, давним давно було доведено, що зі щасливою людиною спілкуватись краще.

Не забудь про обід. Чомусь, всі акцентують увагу на сніданку, а як же обід? Вважається, що він є найбільшим прийомом їжі протягом дня. Спробуй не пропустити його. Він ж наситить Тебе на цілий день, точніше вечір, щоб і до семінару встиг підготуватись і попрацювати. Якщо ж часу катастрофічно бракує — тримай завжди при собі корисні перекуси: яблука, сухофрукти, батончики з граноли.

Життєва активність. Не обов’язково бути прихильником здорового харчування й любити природу, основне брати від життя по-максимуму: можна почати з елементарного. Відкрий фейсбук, заходь до нас читати дайджести, щоб завжди знати про цікаві події. Багато з них безкоштовних. Чому це класно:

  • нові знайомства, а мати зв’язки корисно, тому не стануть лишніми в пригоді;
  • ознайомлення з новими сферами, про які Ти й не думав;
  • можливість волонтерства. З ним Ти зможеш відвідувати ще більше подій, які стосуються Твоєї спеціальності. Здобудеш професійні навички, які стоять найвище.

Ділись знаннями. Тут Ти не прочитаєш порад на кшталт: ”Прочитай книгу і розкажи сюжет в деталях другу”. Ні. Ми не такі. Наш основний посил в тому, щоб забути про слово “Зазубрення” й ввести у свій лексиком “Розуміння” та “Осмислення”. Нормально, якщо Ти не розумієш всього матеріалу. Просто не соромся сказати те, що вже знаєш, коли Тебе запитають. Показуй власні знання та кмітливість. Повір, це виділить Тебе.

Не будь самітником. Здавалось, класно розраховувати лише на самих себе, не чекати виконання завдань від інших. Зумій відкинути власне его й попросити про руку допомоги. Чому? Ми це вже розглядали. Переглянь нашу попередню статтю “Квітливіші, швидші, кращі”©, якщо забув.

Цінуй час. Класно вранці поніжитись довше в ліжку чи проспати першу, а то й другу пару, але задумайся, скільки всього міг би зробити.
Переборов себе й прокинувся на 5 хвилин швидше? Супер! За цей час можеш заварити чашку теплого напою та почитати статтю в ліжку. Розімнув мозок, поніжився в ліжку і розслабився. Гадаю, чудово так починати свій насичений день.

Що б не трапилось, шукай можливості. Нехай вони стануть Твоїм чарівним копняком, з яким Ти “в радості і в горі” підкорюватимеш вершини.

...то поділися з друзями:)
  • 5
    Shares
  • 5
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх