Один за всіх і всі за маркетинг

climate-kic-350836-min

Під хвилею впливу сучасних вимог ледь не щодня з’являються професії, які звільняють від 8-годинного сидіння в офісі. Тепер лежати вдома й працювати на заокеанський ринок легко, як ніколи. Перед Тобою постає широкий спектр посад. Обирай, що більше до смаку. В цьому переліку бізнес-аналітик, data analisyst, контент-, акаунт-менеджер та величезна пропозиція для маркетологів.

Сучасні компанії мають дещо видозмінений підхід до бізнесу. Перш за все,вони шукають людей, які б дослідили ринок й змогли виділити їх з-поміж інших. Звісно, на допомогу приходять маркетологи, які готові до аналізу, створення стратегії та просування продукту. Вони звертають левову частку на впізнаваність бренду. З цієї причини сьогоднішня стаття присвячена інтернет-меркетингу. Твоя мама чи бабуся більше не питатиме чим Ти займаєшся, адже ми розберемо типові питання “Що?” та “Навіщо?”.

Маркетинг
це задання тренду, створення попиту. Твоя діяльність зосереджена на  досягнення цілей компанії. Перш, за все він поєднує в собі такі аспекти як:

  • аналітичний (розуміння ринку та конкурентоспроможності);
  • активний (проникнення на ринок);
  • ідеологічний (віриш в продукт, його вплив та користь, доносиш ідею)

Наразі розмова йде до інтернет-маркетингу, оскільки він набуває надзвичайної популярності, а спеціалістів не достатньо. Ти перебуваєш у всесвітній мережі й за допомогою діджитал інструментів впливаєш на бренд. Не дарма кажуть, що “Інтернет — велика сила”. Перш за все, здійснюєш промоцію, висвітлюєш його можливості та підбираєш цільову аудиторію впливу.

Щоб надати більше інформації та отримати все з першоджерела, поспілкувались з
Михайлом Свистуном. Він професіонал справи. Як доказ цього, на його рахунку десятки виступів на конференціях, бізнес- та стартап- школах щороку. “Можна сказати, що маркетинг — моє життя. Вивчав його в університеті, з радістю займаюсь ним і зараз. В моєму житті були, звісно, продажі, але основне заняття завжди для мене на першому місці.” Він радить багато пробувати та визначити напрямок, в якому Тобі найзручніше.

Ми поцікавились де отримати навички, особливо, якщо людина навчається або ж отримала освіту за іншим фахом. Книжки, книжками, а живе спілкування безцінне. Михайло порадив нам
Lviv Internet-Marketing School (LIMS).

“Мені сподобалось бути спікером, оскільки аудиторія відкликується. Вони активно “співпрацюють” з Тобою, бо прийшли за знаннями. Люди мали початкове підґрунтя і велике бажання. Вони знали що й навіщо роблять, тому розповідати було ще приємніше. Це круто.” Було мало абстрактної теорії і багато прикладних речей.

Навчання у LIMS допомагає Тобі стати інтернет-маркетологом чи вивести бізнес на абсолютно новий рівень в онлайн-мережі. Тут немає вікових обмежень чи досвіду. Ти хочеш спробувати нове, приходиш в школу, навчаєшся, опрацьовуєш 12 тем та отримуєш сертифікат Marketing чи Marketing Profi.

До речі, Михайло порадив вчитись та записувати цей процес.
Блог, окремі статті, пости. Отримані навички будуть корисні для усіх. Можемо з легкістю сказати, що усім нам потрібно інколи ставати блогерами. Головне — не бійся спробувати щось нове. Ризик — Твій друг. Розпочни день по-іншому.

...то поділися з друзями:)
  • 4
    Shares
  • 4
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх