Посібник для пошуку роботи студентам

caleb-woods-219350-min

Ми вирішили зробити практичну статтю з покроковою інструкцією. У ній ти знайдеш варіанти підробітку, щоб і досвід отримувати і не перешкоджати навчанню.


Крок 1. Скажи всім, що шукаєш роботу. Не соромся цього
Насправді друзі — надзвичайний рушій не лише для веселощів, а й для серйозних справ. Багато вакансій не рекламують, відповідно, Ти просто так про них не дізнаєшся. Чим більшій кількості людей Ти говориш, тим вищі шанси знайти роботу.
До речі, не потрібно далеко ходити. Якщо Тобі не до вподоби перший варіант, візьми компанію, що подобається та напиши/подзвони їм. Повір, мотивація та самовпевненість вразять їх, тому потрапити на співбесіду буде легше.

Крок 2. Почни з дому
Є старий добрий спосіб, що перевірений століттямидопоможи друзям і сусідам. Це можу бути догляд за дітьми, косіння газонів, вигулювання домашніх тварин. Ти отримаєш знайомства, розвинеш наполегливість. Окрім того, люди, на яких Ти працюєш, зможуть дати рекомендації, коли будеш йти на іншу роботу.

Крок 3. Будь відкритим та гнучким
Не обмежуй себе робочими місцями. Це складне середовище для початківців. Якщо Ти шукаєш лише зарплатню, будь готовий до не цікавих завдань.
Проявляй себе та не бійся пробувати нове. Якщо Ти прагнеш кар’єрного розвитку, вмикай багато

Крок 4. Подай багато заявок
Замість того, щоб чекати відповідь, спробуй власні сили на кількох вакансіях. Дізнавайся більше про компанії, в які подаєшся і будь готовий до питань. До речі, можеш вибрати сферу, яка цікава для Тебе й шукати відкриті вакансії безпосередньо у них.

Спробуй ці кроки в дії. Вони легкі та невимушені. До речі, ділись результатом разом зі STUDLAVA.

ДжерелоJob Search Tips for High School Students

...то поділися з друзями:)
  • 18
    Shares
  • 18
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх