“Робота” для студентів на літо

laurencia-soesanto-271758-unsplash-min

Поговоримо про можливості, які доступні студентам. Тут будуть школи, освітні фонди, онлайн-курси – все, щоб до вересня стати кращою версією себе.

Літо. У Тебе вдосталь часу, щоб прочитати книгу, погуляти з друзями та поїхати на відпочинок. Задумайся, Ти чверть року відпочиваєш, в той час як можна познайомитись з новими людьми, відвідати чи створити самостійно кльові події та зав’язати нові знайомства. Це Твій шанс стати кращою версією себе, не викинь його у смітник.

Де отримати нові знання

Українська академія Лідерства
На 10 місяців Ти занурюєшся у світ власного пізнання та розвитку, щоб усвідомлено обрати майбутню професію. В основу навчання закладено фізичний, емоційний та інтелектуальний аспект розвитку.
Цього року відкрили набір в УАЛ для студентів віком 19-20 років, тож, якщо Ти не знаєш чи обрав правильний ВНЗ й хочеш щось змінити, Ти маєш план Б.

Якщо хочеш відчути смак життя в іншій країні та не нашкодити навчанню – iaste.org Тобі в допомогу. Це Національний комітет України з обміну студентів, який з 1994 року допомагає студентам відчути смак життя у іншій країні з комфортними умовами. Ти отримуєш нові знання та повертаєшся додому, щоб переконатись у них на практиці.

Можна перейняти досвід західного світу й залишатись вдома – для цього реєструйся на Google Science Fair. Онлайн та безкоштовно Ти можеш представити власну ідею проекту та мати змогу працювати над ним у компанії-гіганті Googe.
Зверни увагу, що у фокусі – екологічна тематика,  сфери охорони здоров’я, космосу, освіти, інформаційних технологій та природних ресурсів. Якщо у Тебе є ідея, як за допомогою сучасних технологій покращити життя на Землі, сміливо подавайтеся.
Важливо, щоб проект був перспективним з практичної точки зору і міг принести реальну користь.

Основи про
BigData від каліфорнійського університету в Сан-Дієго. Сучасні тренди розвитку на ринку праці диктують нам правила: потрібно знати основні концепти побудови бізнесу та процесів всередині, тому без аналізу даних Тобі нікуди.
raechel-romero-211500-unsplash-minДе черпати натхнення
Список безкінечний та й кожен обирає по власним вподобанням. Хочеш пробігти пів марафон, пройти до кінця Ironman чи Yoga day– в парках проводять безкоштовні тренування.

    • Книги? Огляд нових книжок та дискусії про них відбуваються ледь не щотижня.
    • Мотивація? Відвідуй креативні ранки. Щомісяця вони роблять мотиваційні події зі спікерами в різних локаціях центра Львова.
    • Досвід? Заходь на ідеальне місце пошуку стажування та роботи для студентів. Тобі не потрібно мати досвід, потрібно мати бажання.
    • Відпочинок? Покази фільмів на даху, літні вечірки під відкритим небом.

Ніхто не відміняв відпочинок після клопіткої праці.
Врешті решт, Ти самостійно можеш створити ту подію, яка Тобі довподоби.

Проведи канікули з користю, знайди роботу для себе і взагалі, #Спробуйсебе, воно того варте.

...то поділися з друзями:)
  • 6
    Shares
  • 6
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх