“Робота” для студентів на осінь

moh-354211-min

Університет вже відкрив перед Тобою свої двері й навчання стоїть у дверях з горою нових книг. Ти розумієш, що рік буде не легким й навчання може забрати весь Твій час. Але давай будемо відвертими: Тобі потрібно займатися самоосвітою, подорожувати та вдосконалювати себе. Все буде, варто лише підійти до питання виважено.

Здавалось, легко придумати план і виконувати його, проте реальність відрізняється від очікувань. На жаль, не все йде так, як Ти плануєш. Давай подумаємо, як зробити так, щоб все запрацювало та ще й користь приносило. До речі, над цим потрібно буде попрацювати. Звичку “тренують” 21 день, а тут справа серйозніша. Вважається, в ідеалі варто виділити 90 днів, щоб механізм працював як швейцарський годинник. 3 місяці пролетять як три тижні, якщо ти чітко знаєш чого хочеш.

Львів — твоє місто. Воно являє собою великі можливості, які на кожному кроці мають щось для Тебе, от придивись уважніше. Наводимо список, яким самі користуємось вже не один рік.

Громадські організації. 
Потрапляєш у інший світ, де усі молоді й амбітні “працюють” на розвиток, результат й готові в будь-який час дня чи ночі прийти та втішити Тебе, коли засмучений. Слідкуй за наборами ФРІAISECBEST LvivAEGEE. Також на їхніх сайтах можеш ознайомитись детальніше з самою структурою та проектами. 

Громадська ініціативність справляє надзвичайно позитивний вплив, бо у Тебе з’являється той досвід, якого не отримаєш за студентською лавою чи на курсах. Так Ти заявляєш про себе та випробовуєш власну міцність та можливості, що відкриваються в процесі.

Ти такий, що “ні дня без навчання” та сумуєш за новим потоком інформації? 
Вуличний університет в допомогу. Фестивалі, різноманітні школи. загалом все, щоб Ти поповнював свої запаси нового. Його відкрили 5 років тому й за цей час вони як ніхто можуть похвалитись величезним обсягом виконаних робіт. 

“Грінпіс” в душі? 
Якщо Ти підбираєш голубів надворі та лікуєш їх чи годуєш тварин-безхатьків, приходь у ЛКП “Лев”. Там матимеш можливість доглядати за тваринами, відслідковувати їхнє одужання та помічати їхню радість, коли чергового вуличного друга прихистять в сім’ю. Можливо, це дасть поштовх стати кінологом чи навіть ветеринаром.

Ще є ком’юніті кожному до смаку. Додаткових пояснень не потрібно, просто лови потенційний список(за детальнішим списком подій дивись у Море подій та Lviv.com):

  • Розмовні
  • Історичні
  • Туристичні
  • “В стилі КВН”
  • Золота середина — зустріч коучсерферів. Знайомства та різноманітні мови в одному місці лише за один вечір. Зазвичай, про них можна дізнатись в групах на сайті, до яких можна без проблем долучитись усім бажаючим або створити самому.

Тут вже дивись сам, що хочеш спробувати наступним.

Стань інфо- чи медіа особистістю. 
Зараз так популярний інстаграм — соцмережа, що посіла Олімп. Вона є найбільшою платформою для реклами. У ній вже 600 мільйонів зареєстрованих. Повір, інстаграм надовго затримається на вершині, поки якийсь новий світовий геній не створить мережу новітнішу. Почни вести блог — однодумці тільки й чекають нагоди познайомитись з Тобою ближче.

Львівська міська рада. 
Тут Ти натрапляєш  на можливостей.  Одразу ж пишемо про їхні проекти:

  • Інститут міста. 
    Чим займається? Складаннями стратегічних планувань задля розвитку міста. Зачіпають гостросоціальні питання та піклуються про їхнє вирішення. Впроваджують короткотривалі навчання для підвищення рівня обізнаності. Вони є центром аналітики, що працює вже 8 років. До речі, актуальна інформація: нещодавно було відслідковано зростання студентів. Тисни сюди, щоб ознайомитись поближче. Надумав долучитись? Напиши їм на [email protected].

  • Lviv Young Project.
    Можна дуже довго писати про нього, але у нас великий список, тому узагальнимо: Ти працюєш над вирішення одного з 8 запропонованих проектів протягом 3 місяців з командою однодумців. Про підсумок, читай тут.
  • Перший кар’єрний крок. 

    Протягом трьох місяців Ти працюєш у відділі, який сам вибрав та твориш історію міста. По закінченню отримуєш сертифікат. От це так можливість!

Скажемо чесно, в наш час можливість чекає на Тебе з усіх сторін, просто подивись уважніше довкола.

...то поділися з друзями:)
  • 36
    Shares
  • 36
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх