Що спонукає нас до змін?

Що спонукає нас до змін?

Ти колись задумувався над тим, що потрібно для зростання? Сміливість — це те, що є необхідним для Тебе, якщо Ти хочеш почати працювати краще. Інколи бути сміливим важко. Але якщо Ти хочеш вдосконалюватись та налаштований на те, щоб показувати кращі результати, Ти повинен знайти в собі сміливість залишити зону комфорту і розвиватися.

Ось три важливих джерела, які потрібні для зростання:

1.Люди, які заохочують змінюватись

Все, що Ти робиш в житті, вимагає інших людей, і особистісне зростання не є винятком. Нам потрібні “вболівальники”  люди, які поруч та дають нам впевненість та мужність для вирішення життєвихи викликів. Коли Ти проводиш час з однією, або двома людьми, які вірять у Твої сили, то Ти матимеш більше мужності, щоб вдосконалюватись.

2.Середовище, яке спонукає діяти

Незалежно від того, чи це Твій офіс, церква, будинок, Тобі потрібно проводити час у тих місцях, які заохочують Тебе діяти. Середовище в якому ми перебуваємо має величезний вплив на кожного з нас.  Тому намагайся проводити більшу частину свого часу у тому середовищі, яке стимулює тебе розвиватись.

3.Слова, які надихають

Ти часто можеш знайти сміливість, яка Тобі потрібна, у словах інших людей. Заохочувальні слова можуть бути зібрані з різних джерел, таких як веб-семінари, подкасти, книжки або онлайн-відео. Потрібно лише переконатися, що люди, яких Ти вирішив слухати, думають про Твої інтереси більше, ніж про власну вигоду.

Потрібно завжди пам’ятати, що зростання   не для боягузів. Слід чесно визнати, що Ти не той ким міг би бути. Хоча визнати те, що Тобі потрібно вдосконалюватись  це лише половина шляху. Потрібно знайти в собі мужність, щоб побачивши можливі зміни, почати діяти. Як колись сказав Нельсон Мандела :

“Мужність  не відсутність страху, а тріумф над ним. Хоробрий не той, хто не боїться, але той, хто перемагає свій страх “.

Джерело : FINDING THE COURAGE TO GROW

...то поділися з друзями:)
  • 8
    Shares
  • 8
    Shares
Записи створено 5

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх