Студентський ідеатон

20479449_1609021079110014_5337502829543365574_n
Вже 6-8 жовтня 2017 року в рамках Форуму е-врядування 451 °Е відбудеться всеукраїнський студентський ідеатон, за перемогу в якому можна отримати 1 000 євро.

Умови участі:

– студенти українських ВНЗ, які сформують команду з 4 людей (двоє спеціалістів з IT – soft and hard, ще двоє – з будь-яких інших сфер);
– попередній досвід розробки проектів;
– нестандартне мислення та fun;
– готовність вирішити реальну проблему міста.

Зареєструвати команду можна до 2 жовтня 2017 року за посиланням: https://goo.gl/forms/FutEXNFOFk4r2X…

Ідеатон пройде у Львові (вул. Заводська 31) в форматі 48-годинної роботи з попередньо відібраними командами в форматі інтенсивів. Також будуть й експерти (від посадовців, юристів до дизайнерів та ІТ), за допомогою яких кожна команда зможе повністю розробити свій проект вирішення соціально-важливої проблеми міста.
Головна мета – знайти ІТ-рішення однієї з не ІТ-проблем:

1. Вища освіта
(Завдання в тому, щоб знайти вирішення проблем процесів української вищої освіти. Наприклад, система автоматичної калькуляції кредитів, додаток для комунікації з викладачами, тощо).

2. «Люди-двигуни» міста
(Завдання в встановленні взаємодії між головними акторами міста: мешканці, влада, бізнес, креативні індустрії, тощо. До прикладу, інтерактивна мапа, що показує потреби районів, куди можна залучити акторів, віртуальна мережа для розробки спільних проектів, т.д.)

 
3. Активні мешканці
(Зацікавити мешканців у житті міста. Наприклад, система взаємодії між активістами та мешканцями, бонусна програма за відвідування просвітницьких заходів, тощо)

4. Поведінка на дорогах
(Запропонувати всім учасникам дорожнього руху чітко дотримуватися правил поведінки на дорогах. До прикладу, система централізованого відеонагляду, що фіксує штрафи, розумні програми контролю руху, т.і.)

5. Толерантність
(Завдання в фіксації звички до культурного різномаїття великого міста. Наприклад, соціальна мережа, що знайомить з традиційними кухнями різних народів, тощо)

Найвдаліший проект буде представлено 20-21 жовтня на Форумі е-врядування 451° Е у Львові, а команда-переможець отримає 1 000 євро винагороди. Опісля проект буде доопрацьовано та реалізовано Львівською міською радою.

Даний захід організований Управлінням ІТ Львівської міської ради за підтримки Посольства Нідерландів та ІТ-компанії «Levi 9».

Також звертайтесь: 0322546067, [email protected]

...то поділися з друзями:)
  • 9
    Shares
  • 9
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх