Відкриті до людей: Tickets Academy

IMG_9395

Нещодавно ми завітали до офісу компанії, що нас здивувала. Безпека, комфорт та турбота. Мова піде про продуктову ІТ-компанію, яка відкриє для тебе нові сторони розвитку бізнесу та бренду роботодавця в Україні…Приємного читання.

Компанія
Tickets.ua — частина холдингу провідних туристичних онлайн-агентств Європи Tickets Travel Network. Холдинг має одне з найбільших портфоліо послуг серед онлайн тревел-агентств. До переліку сервісів, що надає TTN, належать: авіаквитки, готелі, залізничні та автобусні квитки, страхування, трансфери, оренда авто, сіті брейк, квитки на різні події тощо. Початок роботи компанії покладено у 2009 році запуском онлайн-сервісу Tickets.UA в Україні. Зараз TTN володіє брендами: Tickets, KissAndFly, Mytickets, Travelfrom. Головний офіс розташований у Відні. Холдинг Tickets Travel Network представлений в Україні, Росії, Польщі, Молдові, Казахстані, Азербайджані, Естонії, Білорусі, Киргизстані, Узбекистані, Вірменії, Туреччині та в інших країнах світу.

IMG_9442
Затишок офісу відчувається з порогу Фото — Вікторія Вередіна

Цінності компанії — люди, продукти, партнери та експертиза. Все, що створює компанія для клієнтів завдяки своїм працівникам, робить подорож комфортнішою та дешевшою. Сотні авіакомпаній, перевізників та провайдерів, які допомогають рухати світ, є партнерами Tickets.UA. Підтримку користувачів усіх ринків у режимі 24/7 надає контакт-центр холдингу

Академія
“Ми вирішили створити свій власний навчальний проект для людей ззовні”, – ділиться працівник холдингу Владислав Капічулін. 2 роки тому Tickets UA відкрили першу в Західній Україні Tickets Academy та набрали групу людей, які прагнули працювати у сфері авіації.

“Ми розуміємо, що шукати професіоналів в цій галузі зайняло б більше часу, ніж навчити когось. Тренери Тікетс академії пройшли спецпідготовку та сертифікацію для покращення навичок викладання навчальних програм. Набори відкриваються систематично. Всі охочі можуть податись та пройти тижневий інтенсив навчання в групах з 8-12 людей, опанувати “авіаційне програмування” Amadeus та продуктивно провести час.

IMG_9353
Завітали у компанію під час тренінгу-інтенсиву від порвідного сертифікованого тренера. Фото — Вікторія Вередіна

“У нас лекції проходять не як в університеті, інформація подається доступно, з безліччю практичних прикладів. Я знайомлюсь з усіма студентами, дехто з них стає нашими потенційними працівниками”, – додає тренер Андрій. «По завершенню інтенсиву та складання іспиту студенти отримують сертифікат «Amadeus» міжнародного рівня, який надає переваги для роботи в тревел-агенствах, авіакомпаніях України та за її межами.

Також, в рамках проекту Тікетс Академії проводяться навчання для нових працівників. Це 2-тижневий інтенсив, який охоплює інформацію по роботі в авіа індустрії та внутрішніх програмах компанії.

Наприкінці другого тижня усі учасники складають фінальний тест-співбесіду. Після успішного проходження цього етапу, їм пропонують ознайомитись з відкритими вакансіями, пройти співбесіди та отримати місце праці.

IMG_9334
Інтерв’ю проходило в п’ятницю й ми застали робочий процес фінального тесту. Фото — Вікторія Вередіна

Мета академії
Підготувати кваліфікованих працівників у сфері надання авіа-послуг, допомогти визначитись з майбутньою професією та навчитись надавати високий рівень сервісу обслуговування клієнтів.

IMG_9380
Фото — Вікторія Вередіна

Люди
У львівському офісі Тікетс.UA працює близько 400 людей.

Поспілкувавшись з випускниками Tickets Academy, ми зробили висновок, що будь-хто охочий може подати своє резюме на відкриті вакансії в компанії і воно обов’язково буде розглянуте рекрутерами. Вже на початку навчання студенти потрапляють до кола дружної TicketsFamily, оточуються любов’ю та уважним ставленням до всіх їхніх побажань та зауважень.

Своїми враженнями від навчання поділилась Марія, що також закінчує інтенсив: “На 3-ому курсі я зрозуміла, що навчання мені не цікаве, забрала документи і наступного дня кинулась в пошуки роботи. Так як це була третя співбесіда за день, ні на що не сподівалась, проте коли зайшла в офіс, одразу зрозуміла, що працюватиму тут. Сьогодні проходитиму фінальну співбесіду й сподіваюсь на краще”.

Тренінги

IMG_9434
Мали розмову з ще одним тренером академії. Фото — Вікторія Вередіна

Розвиток людей для них головне, тому компанія заохочує кожного працівника навчатись та розвивати свої як професійні, так і особистісні якості. У цьому їм допомагають викладачі Tickets Academy та безліч бізнес-тренерів зі всієї України, які підтримують дружні стосунки із співробітниками холдингу. Якщо хтось цікавиться важливою для нього подією чи конференцією, компанія підтримує такі бажання. Більше того, оплачує 80% витрат й зараховує витрачений час робочим.

Розваги
Попри багато роботи, вони вміють розважатись. Корпоративна культура побудована так, що всі знають один одного. Квести, свята, поїздки — все роблять разом. Не обходиться без інтелектуальної частини. Мають локальні команди “Що? Де? Коли?” та нещодавно вийшли в ІТ-лігу.

Креатив
Для підтримки внутрішньої атмосфери, зняли мультфільм з символом компанії — мопсом Грицем. Взагалі тварини — повноцінна частина компанії. Для них є спеціальні облаштування, тому Твій улюбленець не сумуватиме вдома, а працюватиме разом з Тобою.

IMG_9367
Знайомтесь — Гриць. Фото — Вікторія Вередіна

Офіс
Львівський офіс, що є мозковим штабом й осередком розробки продуктів компанії та обслуговування клієнтів 24/7, розташований на вул. Шевченка 111а. Не дарма колись Lviv.com написав про них у своєму проекті “Битва офісів”. Коли заходиш, ніби потрапляєш в інший світ. Все розраховане на зручність. Розміщення, кольори, надзвичайно привітні люди. Кожен кабінет як окремий вимір.

IMG_9424
Фото — Вікторія Вередіна

Наша думка
Безперечно, компанія вкладає багато зусиль не лише, щоб бути в Топ-3 найкращих в своїй сфері, а й щоб на гідному рівні будувати відносини з працівниками. Адже саме працівники — їхня запорука успіху. Зручний офіс, дружній колектив, всебічний розвиток команд, внутрішня міграція, щоб спробувати себе у різних відділах, і це далеко не весь список переваг. Тебе тут цінуватимуть. Якщо хочеш потрапити компанію, просто подавайся на вакансію. Tickets.UA поспілкуються з Тобою, скерують на навчання та будуть підтримувати на всіх етапах. Готуйся переосмислити слово “робота”, після співбесіди воно звучатиме для тебе по новому.

...то поділися з друзями:)
  • 40
    Shares
  • 40
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх