Вони шукають стажерів: Укртелеком

Вони шукають стажерів: Укртелеком

Ми завжди у пошуку компаній, що цінують студентів, надають можливості стажувань з подальшим працевлаштуванням. Сьогодні розкажемо про одну з таких, що пропонує здобути досвід молоді. Під наш огляд потрапила компанія “Укртелеком”, яка вже 24 роки на вітчизняному ринку.

Чим знані? 
Для простих смертних — надають послуги зв’язку, проте для людей обізнаних, вони здійснюють низку телекомунікаційних послуг. Починаючи від звичних для нас дзвінків, до інтернет-послуг. Також не обійтись й без підключення телебачення, хмарних рішень з різноманітними хостинг-послугами та реєстрації доменних імен. На цьому можливості, звісно ж, не завершуються. Вони також є у складі 8 спільних підприємств та акціонерних товариств, що функціонують на телекомунікаційному ринку. Послугами провайдера користуються  у 2170 населених пунктів.

Як позиціонуються? 
Перш за все, відкриті до людей та готові проконсультувати з будь-яких питань. Познайомся з “КРАЩЕ”, щоб відчути цінності компанії.

К — клієнто-орієнтованість. Компанія уважна до дрібниць, гнучка до змін та має бажання допомогти.
Р — результативність. Вони досягають мети, ефективні та цілеспрямовані.
А — активність. Вона як ніколи чітко передається у інноваційності підходу, швидкості прогревних думок й сповнені рішучості до змін.
Щ — щирість. Без порядності, відповідальності й сумління не збудувати такої успішної команди.
Е — ентузіазм. Натхнення, оптимізм та енергійність допомагають з усмішкою зустріти кожен новий день.

Відкриті для молоді? Так. Перед Тобою з’являються багато опцій. Хочемо описати для Тебе найкращі:

1. Освітній проект
Протягом 5 тижнів Ти заглиблюєшся у справжню робочу атмосферу, більше зрозумієш специфіку телекомунікаційної сфери та принципи управління. Немає значення, яку спеціальність здобуваєш, компанія відкрита для всі охочих. Ти працюєш у команді, що є великою перевагою. Звісно ж, найкращих запросять на стажування, про яке йдеться далі.

2. Стажування
Вимоги збільшуються, оскільки Ти маєш бути студентом 3-5 курсів та потрапиш у вир реального бізнес-середовища. На цьому етапі, Твоя освіта не відіграє жодної ролі. Матимеш ментора, тому будь-які завдання Тобі будуть під силу.

3. Практики
Тут вже підходять студенти 4-6 курсів з напрямків телекомунікації, радіотехніки.  Для цього потрібно залишити заявку на сайті та скласти професійний тест згодом. Після відбору з Тобою заключають договір про практику.
Звертайся на адресу [email protected] у разі виникнення додаткових питань.


Актуальні новини?
Минув місяць з того часу, як компанія працює на ринку України разом з 3Mob — це найбільший у світі оператор мобільного віртуального зв’язку (MVNO) Lycamobile.

Думка від нас
Безперечно, мати можливість вже з третього курсу випробувати власні сили в компанії з гучним ім’ям — гарна можливість для швидкого старту. Вони пропонують багато опцій, проте, якщо Ти хочеш залишитись працювати у них, без вузькоспеціалізованості не обійтись. Переваги надаватимуться вихідцям з факультетів телекомунікації та радіотехніки. Якщо Ти отримуєш освіту з іншої спеціальності — не проблема. Існує ще дуже багато компаній, що відкриті для молоді без досвіду. Ти скоро про них дізнаєшся.

...то поділися з друзями:)
  • 5
    Shares
  • 5
    Shares
Записи створено 33

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх