Яких студентів шукали у вересні (статистика сайту)

Я — той, хто Тобі потрібен

Привіт Тобі. Ти читаєш традиційний підсумок роботи STUDLAVA за минулий місяць. Ділимось з Тобою інсайтами аби Тобі було більш зрозуміло, на що Ти реально можеш розраховувати, зареєструвавшись на сайті. (Що відбувалось у серпні? Дивись у статті)

 

Вересень — традиційний старт навчання. Ти входиш в новий ритм, звикаєш до пар, завдань, семінарів й починаєш шукати роботу. У статті розповідаємо про найпопулярніші вакансії місяця та найактивніших студентів-користувачів. Скажемо відверто, цей місяць побив усі рекорди по заявкам на сайті. Нижче наведено всі цифри.

За вересень студенти відправили 1047 заявок на 220 вакансій.

Популярні вакансії, які студенти обрали у вересні
(подаємо інформацію на основі статистики сайту studlava.com)

  • Перекладач;
  • Продавець;
  • Промоутер;
  • Рекрутер;
  • Особистий помічник;
  • Менеджер з продажу.

Найбільше пропозицій є з таким типом роботи як:

Які вакансії шукали студенти?
– З гнучким графіком.
Якщо не отримувати теоретичних знань, не буде що випробовувати на практиці. Всі розуміють, що потрібно приділяти достатньо уваги навчанню, тому на першому місці серед пропозицій сайту є вакансії з гнучким графіком. Це стажування, підробіток.

Якщо тебе теж цікавлять пропозиції з гнучким графіком, всі вони зібрані тут: http://bit.ly/2mYyuoJ

– Для кар’єрного старту.
Студенти як ніхто інший відчуває брак досвіду, коли отримує позитивну відповідь зі співбесіди. Хоча, давай будемо відвертими, брак досвіду зупиняє Тебе навіть зареєструватись на сайті, адже Тобі здається, що всі пропозиції виключно з досвідом. Знаєш, ні. Сайт розрахований для студентів та недавніх випускників. Ти маєш розуміти, що пропозиції для першого та шостого курсу можуть відрізнятись за вимогами та графіком, тому уважно переглядай “вимоги” та “обов’язки”.


STUDLAVA створена для студентів, тому всі пропозиції не вимагають попереднього досвіду. Якщо Ти цікавишся як створити класне резюме на сайті, у нас є окрема стаття про це. До речі, у Тебе є змога отримати фідбек від рекрутера щодо Твого CV. Організовуємо 11 жовтня воркшоп, де засновниця рекрутингової агенції HR Team перегляне Твоє резюме та скорегує його. Буде класно, приходь!
__________
Якщо Ти хочеш бачити свої статті у блозі STUDLAVA, пиши нам на електронну адресу [email protected] з темою “Блог”. Після цього ми з Тобою сконтактуємось. Чого чекаєш? Пиши нам.

...то поділися з друзями:)
  • 7
    Shares
  • 7
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх