“…заради музики на все…”,- Макс Пташник

24059021_1582594708453019_1417614058751262847_n (1)

Ми любимо писати про студентів, які попри навчання встигають робити 100500 справ на день. Вони класні, вони сучасні, вони технологічні та творчі. Сьогоднішня стаття не виключення. Тримай звичне інтерв’ю про незвичного музиканта Макса Пташника.

“Взагалі, робота для мене має сенс лише тоді, коли вона цікава. Тоді вона слугує Тобі додатковим саморозвитком, де Ти бачиш перспективу та й взагалі сенс у ній. Воно або все або нічого.”
— ця фраза дуже точно віддзеркалює бачення Макса на майбутнє, його настрій, плани та перспективи.

photo5290038608222333212 (1)
Знайомся, це Макс. Він пише
авторські пісні, виступає з ними по всій Україні та за її межами, а ще навчається в університеті інноваційних технологій та менеджменту в Ряшові на бакалаврській програмі англійською мовою. Попри це він має 2,5 роботи й не втрачає бажання рухатись вперед. Як так? Відповідь у статті.

– На що Ти готовий заради музики?

Поїхати в США
Потрапити в Америку, пройтись по Нью-Йорку, завернути на Тайм-сквер є великою мрією не лише молоді, але й дорослих.
Коли студенту 3-ого курсу підвернулась нагода потрапити на програму Work&Travel, він поглянув на цей шанс як на розвиток творчості. Макс розумів, що потрібно буде багато працювати та він був на це готовий. Хлопець поставив собі за мету після приїзду додому купити апаратуру й всіляко до цього йшов. І знаєш що? Йому вдалось.

Працювати на 2.5 роботах
“Я розумію, що зараз музика мене не годує, тому у мене: одна робота на пів ставки, друга фріланс, а на третій я час від часу допомагаю.”

З ніг на голову перекинути життя
Музика — класний інструмент для самовираження. Є одне але: для того, щоб досягнути висот, потрібно завжди розвиватись. Концерти, тури…Сьогодні Ти засинаєш у Львові, прокидаєшся в Києві, а вечеряєш в Одесі. Стільки зусиль, аби розповісти про себе та хлопець націлений на результат.

26173065_1622327267813096_5507311149811999366_o (1)
Ми запитали Максима, які
поради він може дати студентам, які в пошуку себе, не впевнені у власних силах або просто не знають з чого почати:

1) “Менше сиди в інтернеті.”
Потрібно слухати, читати, дивитись новини, але вчасно зупинятись. “Я прискіпливо ставлюсь до інформації, особливо в Інтернеті, адже вона повинна справді бути цікавою, а не черговим переказом Вікіпедії”.
В інформаційно-переповненому світі важко знайти важливу новину.

2) “Подумай, що справді Твоє.”
Тільки на практиці Ти зрозумієш чим хочеш займатись, а чим ні. Пригадай свої дитячі мрії. У Тебе немає перешкод, просто спробуй, а там тебе затягне у вир і шляху назад уже не буде.

3) “Перетни межу “Хотіти-почати”.”
“Я хотів купити апаратуру для запису власної музики і зробив це. Звичайно, для цього все ціло я працював в Штатах і це не так весело як в кіно“
Насправді, коли Ти чогось дуже хочеш, то межа “хотіти-почати” зникає й Ти просто біжиш до мети.

Робота — це не вимога чи обов’язок, це праця над собою. Принось цінність. “Інколи, 1+1 це не 2, а набагато більше або набагато менше.” 
Подумай, що Ти вмієш, перевір це на практиці та #Спробуйсебе.

Вагаєшся? Не варто. Зі studlava.com Тобі ніщо не страшно.

...то поділися з друзями:)
  • 3
    Shares
  • 3
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх