Звички, без яких неможливо стати успішним

sanah-suvarna-161883-min

Знаєш, попереду на Тебе чекають фантастичні речі. Ти віриш власним силам та далеко зайдеш. Швидше за все вже маєш уявлення як вдихатимеш в життя нові еволюційні ідеї за 5 чи 10 років.

Зараз все, що Тобі потрібно — справдити ці мрії. Будь собою, будь кращим. Які кроки Ти вважаєш за потрібне виконувати, щоб стати тією кращою версією себе?

Настав час перевірити власні сили, перейти кордон зони комфорту, щоб  по-справжньому стрімко вдосконалюватися. Можеш вважати це пригодою, подорожжю до пізнання власних навичок. Тут зібрані підказки, щоб Ти досяг свого.

1. Завжди пробуй нове

Ти не можеш стояти на місці. Страх змін — Твій ворог. Побори фобію звичок й неочікувано спробуй нове. Завжди мріяв про політ на повітряній кулі та відкладав спробувати? Не роби так. Прокинься вранці й зроби це. Є висока ймовірність, що цей вчинок захопить Тебе й згодом йтимеш на ризик легко.

Завжди мріяв взяти пензлик з палітрою в руках чи поглянути на світ через об’єктив фотокамери? Якою б не була ідея — втіль її. Так Ти і з новим ремеслом познайомишся і додаси собі вартості.

Дивуйся власним можливостям після виходу з мушлі, так як воно пришвидшить розвиток, відкриє нову сторону Тебе. Раптом у Тебе прихований талант, а Ти цього не знав.

Разом з випробовуванням нових речей, не забувай відпочивати від міського шуму. Дай час насититись енергією для нових звершень. Таке затишшя дозволить мозку повністю відновитись та бути готовим до нових викликів в будь-який час. Щоденна робота та багато справ виснажують Тебе. Вставай з-за столу, життя прекрасне!

2. Віддайся мріям

Чого Ти хочеш найбільше, яка мрія всього життя? Що є справжнім закликом до дії? Постав собі ці питання, щоб мати чіткий орієнтир до дій. Йдучи за власним бажанням — побачиш розвиток, розвинеш творчість та натхнення. Крім того, займатимешся тим, що справді робить Тебе щасливими.

Для багатьох найважча частина полягає у визначенні цілей, для досягнення. Можливо, знадобиться вивчити різні можливості, задля того, щоб побачити справді дієві підходи. Ти можеш зосередити увагу на проблемі, яку хочеш вирішити, або проблему, до якою ставишся з ентузіазмом. Цілі та амбіції можуть змінюватися з плином часу, так і має бути!

Єдине правило, на яке звертай увагу — це те, що мрії повинні бути власним прагнення, а не очікуваннями інших. Якщо Ти віриш чужим вказівкам й не хочеш розчаровувати інших, тоді не отримаєш достатнього розвитку.

3. Черпай мотивацію

У всіх нас є дні, коли ми прокидаємось безсилі. Дні, коли наш мозок бажає відпочинку. Краще зробити генеральне прибирання, аніж попрацювати. Попри малий запас енергії та натхнення, Ти повинен знайти спосіб продовжувати рухатися вперед. Прогрес поступовий. Знайди спосіб підтримувати вогонь в очах, продовжуй працювати над собою.

Зберігай мотивацію, знаходячи час щодня, щоб перемогти внутрішній безрух. Читай блоги, слухай TED за темами, які цікаві. Записуй цілі та розміщуй їх на видному місці. Так Ти постійно пам’ятатимеш заради чого працюєш.

Тримай при собі блокнот, говори про ідеї, коли щось надихає. Переглядай старі, вони не втратили цінності й можуть ще раз наштовхнути на фантастичну ідею й допомогти ввійти в звичний ритм.

4. Полюби корисні звички

Люди створені з хороших й шкідливих звичок. Ти міг наполегливо працювали, щоб здобути їх, або ж намагаєшся всіляко позбутися. Створення міцних, надійних звичок дозволить Тобі приймати правильні рішення та підтримувати інших, коли потрібно. Корисні звички важливі для створення кращої версії Тебе, тому що вони закликають до дій.

Розвиток звичок вимагає часу, систематичності. Не спіши, за день чи два вони  не з’являться. Не намагайся змінити одразу багато речей. Мета полягає в тому, щоб робити невеличкі зміни у власному способі життя. Навіть маленькі звички можуть принести багато користі.

Для прикладу, хочеш писати книгу, сідай писати щодня, навіть якщо це якихось два речення чи 10 хвилин. Відповідно й з тілом, хочеш бути в кращій формі, тренуйся хоча б 20 хвилин в день.

5. Цінуй себе

Якщо не хочеш тотально виснажитись, піклуйся про здоров’я щодня. Вживаєш поживну органічну їжу та спиш достатньо? Ми знаємо, що це не так. Моментами складно насолоджуватись ранковою пробіжкою чи не з’їсти улюблений бургер. Виділи час для звичних вправ та занять над собою.

Коли Ти віддаєшся тренуванню повністю, виділяються ендорфіни, що боряться з накопиченим стресом. В багатьох випадках Твій організм — механізм. Його необхідно вмикати й оновлювати. Якщо Ти не турбуєшся про тіло, одразу ж більше відчуваєш втому, швидше хворієш та песимістично ставишся до буденності.

Пам’ятай, внутрішній стан надзвичайно позначається на самопочутті та ставленні до життя. Знайди час для улюбленої справи. Не суттєво медитація це чи лагодження старого автомобіля в гаражі. Роби те, що справді лежить до душі. Так поповниш запаси власної наснаги, що далеко куди Тебе заведе та допоможе завжди йти лише вперед та не повертатись назад.

 

Прості речі керують світом. Ключ до успіху на поверхні, поглянь на нього і він вже в Твоїх руках.

...то поділися з друзями:)
  • 11
    Shares
  • 11
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх