“Я була на стількох співбесідах, що сама стала рекрутером…”

як планувати час

Олі лише 21 і вже під час навчання вона активно почала шукати себе: тільки на studlava.com відправила 43 заявки на різні пропозиції роботи. У своєму житті була на стількох співбесідах, що зараз сама почала працювати рекрутеркою. Дівчина переконана, що потрібно брати на себе ініціативу, а не чекати поки з’явиться “саме та вакансія”. Читай її історію та поради, якщо Ти теж шукаєш своє місце під сонцем:)

Досвід

Вона приїхала з Луцька, аби здобувати освіту за спеціальністю “Фінанси та кредит” і одразу зрозуміла, що такі перспективи їй нецікаві. На другому курсі почала працювати копірайтером. Завдяки високому рівню володіння англійською, дівчина почала писати статті про декорування одягу та дому у стилі хендмейд, робила переклад на українську та російську мови.

… а як без волонтерства?

“16 березня 2017 року змінило моє життя”   каже Оля. Тоді вона потрапила на літературник ФРІ і побачила, що окрім навчання можна займатися ще чимось. Всі люди, які волонтерять інші. Вони дуже цікаві і тому Оля вирішила теж доєднатися до громадської організації.

“Я була на стількох співбесідах, що сама стала рекрутером…”

Почала ходити на різні події для того, щоб витрачати час з користю і не гаяти часу. Крім того покращувала свій рівень розмовної англійської на курсах. Поїхавши відпочити додому на літо, теж знайшла собі роботу. У молодіжному центрі Волині організовувала акустичний вечір “Дзига”. І хоч ця робота не була оплачуваною, проте вона дала неоціненний досвід та знайомства. Оля була ведучою, спілкувалась з музикантами та поетами, навчилася створювати рекламу і навіт потрапила на телебачення у “Ранок Нової Волині”.

і знову досвід:)

Повернувшись до Львова, вирішила активно почати шукати роботу. Дівчина не мала філологічної освіти, проте дуже хотіла спробувати себе у ролі викладача англійської. Ти, напевно, знаєш, що коли чогось дуже хочеш то це вдається.  На studlava.com Оля знайшла пропозицію від мовної школи Umbrella, куди її взяли працювати на замінах. Маючи знання англійської вище середнього, почала готувати матеріали для дітей, які тільки починають вчити іноземну мову.

“Я була на стількох співбесідах, що сама стала рекрутером…”

Завдяки цьому досвіду організувала табір для дітей Smart Kids. Створила програму англійської і провела його.

ПІсля третього курсу довелося пройти стажування у банку і там Оля ще раз переконалася, що монотонна робота і формування звітів не для неї.  

Бери ініціативу у свої руки!

А як же знайти те, що для неї? Шукати! Дівчина має девіз: “Дій, як мінімум, не так як інші”. Вона дуже хотіла працювати в івент-агенції, тому склала перелік усіх компаній, які є у Львові і почала їм телефонувати. Вона запитувала чи не потрібен комусь помічник… так і потрапила в агенцію Валентинос. Зараз працює ректурером і займається розвитком компанії.

“Я була на стількох співбесідах, що сама стала рекрутером…”

Оля любить планувати. То ж дівчина написала власниці проекту Пошуршимо і запропонувала свою допомогу у роботі. Займається розробкою маркетингового плану та спілкуванням з клієнтами, пише креативні статті про натхнення планування та мотивації.

Як планувати свій час?

  • Ранкові підйоми. Прокидайся о 7 і встигай більше. Такі підйоми заряджають, Ти побачиш як з’явиться більше сил.
  • Час без Інтернету. В Олі є правило: не працювати ввечері і за годину до сну жодних соцмереж.
  • Робити те, що подобається. А якщо треба зробити те, що не подобається виділити на це обмежений час, сфокусовано виконуй свою роботу і не відволікайся.
  • Правильно відволікатися. Зроби чаю, прочитай щось цікаве чи подивись змістовне відео. Не треба просто скролити стрічку в Інстаграмі, бо вона ж ніколи не закінчиться.
  • Планувати відпочинок. Плануй роботу і плануй відпочинок, інакше Твої вихідні пролетять вдома, на дивані з серіалом і Ти навіть не встигнеш отямитися, як вже Тебе чекатиме понеділок.
  • Визначай пріоритети. Визнач, що є важливим для Тебе і не пропускай цього: чи-то вчити нові слова, чи займатися йогою, чи писати тексти. У Олі пріоритетами є сон, вчасно поїсти і 1 годину в день виділити собі (на подумати, спланувати новий день, хоча б 15 хв почитати).

Книги, які роблять вплив:

  • Гаррі Беквіт “Продаючи невидиме”. Саме ця книга відкриває новий погляд на маркетинг послуг та його перспективи.
  • Наполеон Гілл “Думай і багатій”. Обережно, кажуть ця книжка змінює свідомість, автор пропонує 13 кроків до багатства й успішності і це дієвий шлях для тих, хто вирішив йти вперед.

Можна подумати для чого так себе завантажувати, паралельно кількома проектами і роботами? Оля каже, що відчуття зайнятості не дає шансу зайвим думкам чи депресії, бо на це просто немає часу.

Будь зайнятим, будь щасливим #спробуйсебе.

...то поділися з друзями:)
Записи створено 33

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх