Стажування в Нестле (NBS Lviv)

Стажування в Нестле (NBS Lviv)

Не так давно стрічки новин заполонили фотографії з корпоративу Нестле. Усі молоді та активні і серед них можна було зустріти багато знайомих студентських облич. Що ж такого пропонують у NBS, що студенти мріють про роботу там? Давайте з’ясуємо.

Нестле Бізнес Сервіс Львів (NBS Lviv) ‒ це один з п’яти сервісних центрів, які виконують частину бізнес-процесів компанії, таких як нарахування заробітної плати, адміністрування даних персоналу та бухгалтерські операції, тим самим дозволяють компанії Nestlé зосередитися на основних бізнес завданнях.

У NBS Львів залучають студентів на практику чи стажування в рамках ініціативи #NestléNeedsYOUth.  У 2016 році 68 студентів взяли участь у цих програмах.

Практика

Мета практики – надати можливість молоді отримати навички роботи в бізнес-середовищі та практичний досвід під час навчання. Ця програма орієнтована на студентів 3-5 курсів, які здобувають вищу освіту  в галузях економіки, фінансів, міжнародних відносин та філології і триває 2 місяці.

Студенти можуть обрати один з запропонованих напрямів для проходження практики:

  • Адміністрування даних персоналу
  • Нарахування заробітної плати
  • Моніторинг соціальних мереж
  • Взаєморозрахунки з клієнтами

Єдиною вимогою, якій мають відповідати кандидати  – знання англійської мови (середній рівень та вище).

У цьому випадку студент знайомиться з діяльністю найбільшої компанії світу з виробництва продуктів харчування, отримує практичні навички роботи в бізнес-середовищі, досвід роботи у динамічній команді професіоналів, офіційне працевлаштування та оплату праці.

Стажування

Мета програми стажування – підготовка кваліфікованих фахівців. Отримавши комплексний досвід у відділах взаєморозрахунків з клієнтами та постачальниками, бухгалтерських операцій, адміністрування даних персоналу, розрахунку заробітної плати, контактному центрі та відділі оцінки якості кожен учасник матиме можливість після закінчення програми стажування зайняти одну із посад в компанії.

Програма орієнтована на студентів 5-6 курсів, які здобувають вищу освіту  в галузях економіки, фінансів, міжнародних відносин, філології та випускників і триває 9-16 місяців.

Напрями програми стажування:

  • Адміністрування даних персоналу
  • Фінанси
  • Оцінка якості процесів

Вимога така ж як до тих, хто хоче проходити практику  – знання англійської мови (середній рівень та вище). Якщо ти досі сумніваєшся, що ніхто не пропонує роботи тим, хто не має досвіду, то читай нашу статтю Робота для студентів без досвіду: 5 міфів

Крім переваг, які доступні студентам-практикантам, студенти-стажери отримують також соціальний захист та компенсаційний пакет.

Нестле має сучасний офіс та пропонує комфортні умови для роботи. Крім того  – безкоштовне харчування та знижки у різних магазинах та закладах Льовова.

Об’єктивно: NBS  – це хороший старт, щоб отримати досвід та професійні навички і розпочати свою кар’єру.

За новинами про практику чи стажування слідкуй на сайті Nestle.

 

...то поділися з друзями:)
  • 186
    Shares
  • 186
    Shares
Записи створено 33

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх