Знайди себе: 3 питання

1

Не бачиш світла в кінці тунелю? Дай відповідь на три питання, щоб знайти себе.

Інколи задля кращої зарплатні чи бажання кар’єрного росту Ти забуваєш про все на світі. Починаєш грати гру й отримувати досягнення, які Тобі не потрібні. Ти забуваєш заради якої мети все було розпочато. Стоп, давай розбиратись. Час вийти з гри та знайти себе в реальному світі.

Є три прості запитання, які можуть допомогти знайти Твої сильні сторони.

Про який власний досвід/досягнення Ти хочеш розповісти?

Мова абсолютно не йде про роботу. Добре подумай і дай відповідь чим Ти хочеш займатись зараз чи 6 років тому. Катання на велосипеді чи збирання гральних карток? У Тебе не так багато часу, щоб займатись нудною справою, тому перетвори власні бажання, те, від чого Ти кайфуєш, у справу всього Твого життя. Пристрасть до велосипеду з легкістю може перерости в олімпійські медалі на стіні, а картки на список колекціонерів.

Якщо Ти не можеш одразу дати відповідь, згадай видатних людей, якими захоплюєшся. Уяви, що Ти на 48 годин стаєш своїм кумиром. Що Тобі подобається робити найбільше? Почни це робити.


Витягни запилений велосипед, помий його і вуаля
— перший крок до справи всього Твого життя зроблено. А навіть не було складно, еге ж?

До чого ми ведемо: коли Ти обмежуєшся себе у свободі дій, автоматично починаєш ігнорувати речі, які Тобі важливі.

На що Ти можеш вплинути?

Ти хочеш зробити глобальне відкриття? Не став себе в коробку з обмеженнями.

Складна частина полягає в тому, що Ти маєш взяти на перший план справді важливі речі. Не думай про складний (або ні) шлях попереду.

Згадай про велосипед. Його було легко дістати й помити, то чому б не почати кататись на нього щодня. Ти не помітиш як пролетить час й за кілька років Ти будеш їхати на тому ж велосипеді на спортивному заїзді, після якого Твоя стіна з медалями поповниться.

Які люди були з Тобою весь цей час? Ти залежиш від оточення і це загальновідомий факт.

Хто був з Тобою під час невдач і тріумфів? Подумай, хто допомагав Тобі ремонтувати велосипед (так ми знову до нього повертаємось). Як не крути, були люди, які казали, що Ти зможеш пройти змагання, їздили з тобою вечорами для тренувань.

Ти зрозумієш, що саме ті люди вірять в Тебе найбільше та знають Твою унікальність. Вони можуть підказати Тобі правильний момент для дій, поки Ти вагаєшся. Вони допомагають Тобі втілити мрію, до якої ви йшли разом.

Давай підіб’ємо підсумки:

Згадай свою мрію, до чого вона може привести та хто з Тобою був весь цей час.
Насправді, не потрібно думати про проблеми, які можуть виникати. Сконцентруйся на ідеї та рухайся до неї маленькими кроками. Пам’ятай, витягнути велосипед не так складно як Тобі здається. #Спробуйсебе

Джерело: How to Find Your Next Big Thing in 3 Simple Questions

...то поділися з друзями:)
  • 8
    Shares
  • 8
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх