7 причин, чому Тебе запам’ятає рекрутер

sticker-mule-197268-min (1)

Від аналітики до роботи з конфліктами, які ще причини взяти Тебе на роботу? Читай статтю та дізнайся, які сторони варто виділити перед працедавцем.

Ніщо не вічно, а робота тим більше. Природньо, що Ти отримуєш нові навички та хочеш рухатись далі по кар’єрній стежці. Через Твій розвиток компанії відчувають конкуренцію, адже можуть втратити цінного колегу.

“Робочі місця швидко змінюються”, – стверджує Дж. Ф. Стілі, СЕО World Future Society, яка досліджує зміни навколо професій. Це означає, що Тобі потрібно завжди вчитись як професійно так особистісно.
Якщо Ти хочеш розпочати кар’єру чи змінити роботу, що для цього потрібно? Яких знань та навичок Тобі не вистачає? Які цінності Ти несеш?

Тримай 7 ТОП-навичок, щоб легше отримати роботу:

#1 Вирішення конфліктів
Такі soft skills як вирішення конфліктів завжди будуть в тренді. Виклики в роботі наростають  й працедавці хочуть запевнитись, що Ти з цим можеш впоратись. Покажи своє вміння розв’язувати конфлікти ще під час інтерв’ю з рекрутером. (У цій статті зібрати ТОП-100 питань для співбесіди — прийди готовим (http://blog.studlava.com/top-100-pytan-dlya-spivbesidy/))

#2 Аналітика даних
Ми живемо у світі, де все залежить від інформації. Набір цифр не має значення, поки Ти не “перекладеш” їх. Через це більшість працедавців в пошуку кандидатів зі схильністю до аналітики та обробки даних.
Незалежно чи Твоя професія пов’язана з ІТ, комп’ютерами, машинним навчанням. Цей навик важливий для всіх.
Важко впоратись з потоком інформації? Поки є час, пройди онлайн-курси на EdX

#3 Базове розуміння роботи соцмереж
Соцмережі: Фейсбук, Інстаграм, Пінтерест змінили підхід ведення бізнесу. Ти маєш розуміти мінімальні процеси роботи соцмереж та як просувати себе в них. Ти обличчя компанії навіть на початковій позиції.
Люди, що шукають роботу, не завжди про це задумуються й ведуть себе некоректно.

“Безперечно, розуміння роботи соцмереж — одна з 5-ти вимог, яку працедавець хоче бачити у всіх працівників компанії”, стверджує Р. Конер, СЕО діджитал-маркетингового агентства в США.

Він додає: “Люди, які шукають роботу мають вміти збудувати персональний бренд в соцмережі. Це допомагає рекрутерам зрозуміти, яка людина перед ними, які у неї вподобання, манера висловлювань. Ті, хто вміють вести правильно вести себе в соцмережах мають надзвичайну перевагу. Я на власні очі бачив кар’єрний ріст працівників будь-якого віку та сфери, які правильно презентували себе в Інтернеті”

Одна з можливостей показати себе — це розповісти як Ти використовуєш соцмережі. Чи це лише задля підтриманні зв’язків з сім’єю, розповіді про себе чи черпання професійної інформації. Які статті Ти поширюєш у Фейсбук? Як Ти ведеш Інстаграм? Сторінки у соцмережах мають повністю Тебе характеризувати.
Якщо Тебе цікавить ця сфера, у нас є стаття про поведінку в соцмережах

#3 Творчість
Дослідження з World Economic Forum за 2016 рік визначили, що креатив — посів третє місце серед найбільш затребуваних навичок для роботи. Перші дві позиції посіли комплексне вирішення проблем та критичне мислення. Працедавці завжди шукають людей з новими ідеями, які можуть привнести свіжості в старі процеси.

На жаль, під час співбесіди важко перевірити у кандидата його креативність, але можна запитати про його попередній досвід.
Порада: Ти можеш розповісти про підхід до реферату чи дослідження в університеті.

#4 Стійкість
Інновації залежать від експериментів, тому без спроб та невдач не обійтись. Через це Тобі потрібно орієнтуватись на результат й не опустити завчасно руки.
Працедавці хочуть бачити, що Ти можеш впоратись з проблемами. Через це стійкість — важлива навичка.

Не плутай стійкість з вирішенням конфліктів, Ти маєш бачити чітку межу. Стійкість більш орієнтована на можливість “виздоровлення”, ніж на протистоянні хвилі проблем. Замість того, щоб приходити в тяму після невдач Ти маєш вчитись брати з усіх провалів нові уроки.

#5 Розуміння бізнес-процесів
Останні 10 років компанії змінюють ієрархію на більш лінійну. Тобто в Тебе немає складних чи надто офіційних зв’язків з працедавцем, всі в однакових умовах. Через це компанії в пошуку людей, які розуміють бізнес-процеси цілої компанії.

#6 Бажання вчитись
Здається, що це не навичка? Повір, ще й яка.
Бажання відвідувати професійні, внутрішні тренінги, курси, онлайн-уроки — все це Твій шанс навчитись новому, який ПОТРІБНО використовувати.
Працедавці хочуть знати чи є у Тебе жага до навчання. Чи розумієш Ти, що популярне в професії? Чи виходиш Ти з зони комфорту? Всі ці чинники напряму впливають на кінцеве рішення рекрутера.

#7 Цінність
Єдиний варіант зацікавити працедавця та отримати запрошення на співбесіду — класно скласти резюме, яке не лише розповідає про те як ентузіаста чи професіонала. Воно відтворює цінність, яку Ти принесеш в компанію.

Використовуй свій час продуктивно, не пропускай моментів повчитись, адже Твою цінність цінність помітять. Як це зробити швидше? Коистуйся пошуком роботи на studlava.com, де всі вакансії для Тебе і не вимагають досвіду.

#Спробуйсебе

Джерело: These 7 work skills can make you more marketable to employers in 2018 

...то поділися з друзями:)
  • 12
    Shares
  • 12
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх