Майбутнє розпочинається сьогодні

u0440u0443u0431u0446u043eu04321

Спілкуючись із студентами про пошуки роботи, наша команда наслухалась багато цікавих історій. Хтось шукав її на STUDLAVA, хтось користувався сайтами, такими як  work.ua, rabota.ua, комусь допомогли знайомі. Герой сьогоднішньої статті далеко не ходив і розпочав отримувати досвід у своїй Альма-матер.

Досвід розпочався з численних волонтерств та стажувань. Спочатку це були прості завдання: підписування бейджів, створення слайд-шоу та здійснення дзвінків до учасників та спонсорів, проте саме ці заняття дали змогу Андрію побачити усі процеси зсередини.

Андрій, з тих людей, які не можуть жити в спокійному ритмі: Уряд Студентів, організація подій, волонтерство в благодійній організації.
IMG_1222 (1)                                                                     Фото – Вікторія Вередіна

На запитання: “Чи не важко?”, він відповів:

“Мені потрібно займатись соціальними проектами, бо я без них не проживу”.

Якою б не була робота, виконувати її потрібно якісно. Тому навіть до  здійснення дзвінків Андрій підходив з відповідальністю. Згодом його почали помічати інші відділи в університеті і доручали серйознішу роботу. Так Андрій став одним із організаторів TEDxUCU та  подав ідею організувати Student International Hackathon”.

Паралельно з організацією таких масштабних заходів, Андрій встигав керувати урядом студентів (так як його обрали президентом) та брати активну участь у благодійній організації Краса Рятує“.  Зовсім нещодавно Андрій став головою цієї організації. То ж на літо у нього багато роботи з новою командою.
IMG_1256
                                                                     Фото – Вікторія Вередіна

Щодо навчання Андрій не став заперечувати, що іноді буває важко, але він наголосив, що часто викладачі ставляться з розумінням до його діяльності. Також, на його думку, постає питання пріоритетів:

“Необхідно вирішити, що для тебе важливо на даний момент і виконувати саме це завдання.”

 Тож варто обходитись без мультитаскінгу:)

Коли ми запитали, яку пораду міг би дати Андрій для студентів, у відповідь отримали заклик не сидіти вдома. Бо життя йде зараз, майбутнє розпочинається сьогодні. Все те, що Ти можеш зробити на даному етапі, обов’язково допоможе тобі у майбутньому. Головне це не боятись пробувати, не боятись виконувати навіть дрібні завдання, не боятись стажування і не боятись помилок. Якщо Ти хочеш стати успішним, потрібно починати діяти сьогодні.

 

...то поділися з друзями:)
  • 31
    Shares
  • 31
    Shares
Записи створено 2

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх