Можливості для молоді

andrey-larin-189255-min

В листопаді відвідали конференцію YouthGeneration в Києві. Основна її мета — розвиток підприємницького духу та поширення професійних компетенцій серед молоді.
Вступним спікером був CEO Rabota.ua Микола Михайлов. Він 7 років працює Виконавчим директором. За цей час вивів масштаби проекту за межі країни.  
Він розповів топ-7 особистих порад для того, щоб збудувати репутацію, яка буде працювати на Тебе. Приємного читання.

  1. Починай з невеликих проектів.

    Вчись брати відповідальність та доводити справи до кінця. Менші обсяги — легше справлятись. Особливо, якщо це Твій перший досвід(волонтерства, справжньої командної роботи, проекту). Ніхто не народився майстром на всі руки, тільки навчання та вдосконалення себе допомагало розвиватись. Розпочни з чогось малого, щоб справді зрозуміти чи такий це Тобі по душі.

  2. Важливо розвиватися.

    Увеликих компаніях Ти отримуєш  навички, але маєш мало відповідальності і значення. У малихбагато впливу і відповідальності, але вчитися доведеться самому.

  3. Перетни межу зони комфорту.

    Якби це смішно не звучало, але перейти за цю межу дуже важко. Ти вважаєш, що ось-ось зробиш це й втікаєш при кожній нагоді. Як би там не було, а воно зупиняє Твій розвиток, тягне назад й не дає розправила крила. Знай, якщо Ти розслабився, то нічого нового й цікавого не буде відбуватись. Щоб перемогти себе та все-таки розпочати щось нове, Тобі просто необхідні друзі з протилежним від Твого баченням світ, тоді при кожній можливості, де Ти зможеш полінуватись вони прийдуть й змусять рухатись далі.

  4. Намагайся бути на важливому (для компанії) місці.

    Ми не говоримо про роботу, ми говоримо про Твоє оточення. Якщо Ти зможеш стати важливим для друзів та знайомих, отримаєш цей авторитет, то в майбутньому немає чого боятись, адже Ти вже маєш той досвід. Знаєш свої сильні сторони й можеш користуватись ними.Тим більше, знайомства допомагають в подальшому. Хто зна, де Ти будеш за рік чи два.Якщо не впевнений в собі/силах/вподобаннях — відвідай тематичні тренінги, знайди ментора (просто напиши людині, яку поважаєш). Воно працює, справді.

  5. Завжди розвивайся професійно.

    Мотивація, звісно, річ важлива, але без справжніх навичок буде важкувато. Намагайся вже з першого курсу #Спробуватисебе.

  • відвідай тематичну конференцію(вони є у всіх університетах). Достатньо легко потрапити. Просто запитай у викладачів/своєму факультеті, коли відбуватиметься такий захід. Вони з радістю відгукнуться. Можливо, Ти взагалі будеш виступати там з доповіддю, а це додатковий досвід для Тебе.
  • стань волонтером. Вже кілька років підряд стало модно проводити різномасштабні події. Відповідно, від додаткової допомоги ніхто не відмовиться.

Чому це класно: Ти знайомишся з новими сферами, береш нові обов’язки, про які точно не прочитаєш в книжці та отримуєш знайомства.

  1. Будь голодним.

    В спорті прийнято використовувати цей вислів, щоб підкорювати нові висоти та здобувати все кращі та кращі результати на змаганнях. В життя потрібно так ж само.На цій фразі наполягав Стів Джобс, ним керується Англійська Прем’єр ліга. Чому б Тобі не спробувати теж так?

  2. Великі можливості в Україні.

    Не варто гнатись за 3000 км з дому, щоб досягти чогось. Знай, середні можливості можна отримати(навчатись, пройти стажування чи попрацювати в іншій країні), але великі можливості перед Тобою тут і зараз. Як не як, а наша країна розвивається, з’являється
    конкуренція(Твоя мотивація до розвитку). Можеш пробувати будь-що. Нехай це будуть авторські листівки з інстаграм-аккунтом для продажу чи кур’єрська доставка.

У Тебе є ідея та безмежні простори Інтернету, використай це.

...то поділися з друзями:)
  • 5
    Shares
  • 5
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх