4 поради для тріумфу

element5-digital-352046-min

Викладачі, друзі чи знайомі говорять про занепад у галузі, яку Ти обрав? Переймаєшся, що після закінчення універу не знайдеш достатньо оплачувану вакансію? Справді, часто після закінчення навчання більшість із колишніх студентів опиняються пов’язаними з роботою, яка зовсім не відповідає отриманому фаху. Неважливо, чи ти першокурсник, чи рахуєш дні до закінчення свого останнього навчального року. Наші чотири поради допоможуть Тобі знайти гідну роботу та стати конкурентноспроможним у галузі, яку Ти обрав.

Порада номер один.
Працюй і здобувай досвід у своїй галузі вже зараз, доки ти студент. Як щодо створення кола однодумців, з якими можна разом заповнювати «білі плями» у ваших знаннях, готуватись до іспитів, створювати спільні проекти, займатись волонтерством, отримувати досвід роботи в команді та просто проводити час разом, обговорюючи останні новини у Вашій сфері? Таких людей можна знайти і в соцальних мережах, але якщо Ви разом створите щось подібне в універі, то викладачі із задоволенням вам посприяють.

Порада номер два.
Як щодо того, щоб перетворити вже зараз своє хобі у майбутню професію? Щодня приділяти час улюбленій справі – ось запорука справжніх професіоналів. Тут і фільми можна дивитись, і книжки-статті читати, а можна згадати ще й ті додаткові матеріали, на які звертали увагу викладачі. Youtube, TEDtalks, facebook – це тільки кілька твоїх друзів, чимало спеціалістів мають свої сторінки, переймай досвід!

Порада номер три.
Відчуваєш невпевненість? Тут стане в нагоді психологія і правильно підібрані курси, які допоможуть покращити те, що маєш чи здобути щось нове. Спеціальні методики (google допоможе), якими варто скористатись – і от ти вже знаєш, що відповідальність і лідерські якості у тебе є, а ще є і ті риси, над якими потрібно попрацювати. Для прикладу, психографічний тест Лібіна. Доки ти студент, чимало курсів і лекцій можеш пройти зі знижкою, деякі ж навіть безкоштовно. До речі, як у тебе з англійською?

Порада номер чотири, найважливіша.
Будь – якому роботодавцю потрібен здоровий, витривалий (ох ця стресостійкість!), вмілий працівник. Тому нізащо не переставай турбуватись про своє здоров’я – так, банально, але спорт, сон, медитації, спілкування з приємними людьми, догляд за собою – це справді важливі речі.

Хоча поради з першого погляду можуть видатися простими, та насправді не легко знайти людей, які б усі чотири виконали. Нехай вони стануть викликом для Тебе – вперед!

Автор  Маріанна Семчук.

...то поділися з друзями:)
  • 9
    Shares
  • 9
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх