Підсумки року

allef-vinicius-331173-min

Новий Рік, ялинка, сніг(або згадка про нього). Чекаєш на канікули, думками вже вдома. Ти робиш підсумки року, плануєш наступні 365 днів й мрієш про краще. Давай подумаємо як зробити так, щоб “завтра зроблю” не переносити на 2018.

Цей тиждень був переломним в Твоєму житті. Модулі, заліки, сесія, а ще довгі черги і коридорах й “мені тільки спитати”. Переживання за предмет й конспект в руках скоро завершиться й Ти на місяць поринеш у зимову домашню казку. Чим себе зайняти на свята? Безумовно, справ буде багато, але давай зробимо так, щоб наступний рік настав без “з понеділка точно почну”.

 1. Закрий всі предмети. Прийнято віддавати всі борги перед Новим Роком, тому закрий всі “хвости”, щоб цілий місяць насолоджуватись відпочинком. До того ж, з’явиться час на нові заняття.

2. Вибери книжку. Ти прочитаєш її за цей місяць та винесеш класний урок. Нехай це буде будь-який жанр: художній, науковий. До речі, можеш вибрати щось з рекомендованої літератури американського видання Fortune. Туди ввійшли:

  • «Варіант В», Шеріл Сендберг
  • «Одержимі сомельє», Бянка Боскер
  • «Американський Кінгпін», Нік Більтон
  • «Чорна межа», Шейла Колхаткар

3. Сплануй місяць. Що це означає? Кожного тижня концентруйся на різних сферах життя.

  • Перший тиждень приділи сім’ї
  • Другий – спорту
  • Третій – новим вподобанням
  • Четвертий – відпочинку, адже попереду на Тебе чекає ще семестр навчання.

4. Сформуй нову звичку. Кажуть, для цього потрібно 21 день, отже ще тиждень будеш мати на закріплення. Спробуй пити воду вранці чи робити зарядку.

5. Познайомся з 5 людьми. Не суттєво чи Ти зустрінеш їх на вулиці чи в просторах інтернету. Основне – збільшити коло спілкування. Це додасть Тобі драйву дізнатись про нові інтереси. Спробувати щось таке, про що Ти давно мрієш, але не наважуєшся зробити.

Тобі вирішувати як витратити цей вільний час. Головне проведи його класно, щоб було, що пригадати і ще не розлінуйся.
Ми бажаємо Тобі в 2018 році використовувати усі можливості, які трапляються, бо досвід – шлях знайти себе.

Додам особисто від себе:
прямуй до цілі, не зважай на перешкоди та роби все виключно в задоволення. Ми будемо далі збирати класний контент й відкривати його для Тебе у сторінці на
FB, а Ти час від часу заглядай на сайт

До зустрічі в 2018!

...то поділися з друзями:)
  • 17
    Shares
  • 17
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх