Тренди молоді, які вони?

photo5345844316595136732 (1)

Ти знаєш, що для студента, який не має досвіду, волонтерство — один з ключів до успіху. Ми вже неодноразово про це писали й не перестаємо переконуватись наскільки це дієво. 
Своїм досвідом з Тобою поділиться Крістіна. Вона двічі їздила на іноземні волонтерства та хоче розповісти свою історію.

Тренд серед молоді 
Волонтерство вбиває двох зайців одним пострілом: це неформальна освіта та саморозвиток. Кожен має змогу познайомитися з однолітками, однодумцями, представниками компаній. 
З чого розпочати? Переступити поріг гуртожитку і поволонтерити. Твоє життя набирає обертів. Ти можеш знайти “своє” місце, ділитись досвідом з іншими. Звісно, подорожі стануть приємним бонусом, які ще й покращить Твою англійську.

Недарма Львів  Молодіжна столиця України! Молодь тут запалює своєю активністю. Легко знайти можливості для розвитку себе у неформальний спосіб. Не важливо чи це волонтерство на фестивалі, допомога з іноземними стажерами чи безкоштовні табори в Карпати. 

Можна волонтерити у Львові, по всій Україні або всьому світу. Для прикладу, Крістіна відважилась податись на стажування від міжнародної організації AIESEC. 6 тижнів дівчина працювала з дітьми, поширювала українську культуру, поглинала національні особливості десятка інших країн. 

received_1532864010116008
Стажування в Чехії  це другий мій досвід з AIESEC. Першого разу я подорожувала по Туреччині. 

Коли їхала до нової країни я не ставила собі ніяких очікувань, адже знала, що це буде круто в будь-якому разі. Перші враження  чисті вулиці, хороша транспортна система та неймовірна архітектура. Але це все про місто, найкраще говорити по людей. У Чехії люди є більш закритими, з консервативним старшим поколінням та епатажним або стриманим молодшим. 

Щодо проекту: у ньому брало участь 48 стажерів більше з 15 країн світу  від Бразилії та Коста-Ріки до Малайзії та Австралії. Усі водночас настільки різні та схожі! Ми навчали дітей та водночас розвивали свою навичку публічного виступу. Для багатьох це було вперше і тому складно  хвилювалися за презентації в школі та роботу з дітьми. А учні були просто неймовірні, слухають Тебе з відкритими очима і бояться, що Ти до них підійдеш і щось запитаєш.

received_1532862246782851

У кінці проекту ми відчували себе однією сім’єю. Постійно ділилися переживаннями про проект, навчання та майбутнє. Було багато моментів та речей, пов’язані з культурними особливостями. Хтось розповідав, як на Новий рік мають традицію перескакувати з однієї ноги на іншу, загадуючи бажання (одна в піску, інша — в океані), а хтось просто сумував за супер гострими стравами. 

Це досвід, який зробив мене впевненою в собі та сміливою.”

Волонтерство, окрім веселощів, дарує Тобі досвід. Ти вмієш презентувати себе, знаєш, на чому робити акценти та розумієш завдання. Можеш використати практичний досвід на studlava.com. Рекрутер з легкістю виокремить Тебе з посеред інших. #Спробуйсебе

...то поділися з друзями:)
  • 13
    Shares
  • 13
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх