TED спікери радять (частина ІІ)

debby-hudson-595381-unsplash-min (1)

Які поради Ти хочеш почути при отриманні диплому? Чого Ти очікуєш? TED спікери колись були в такому ж становищі. Зараз вони на піку професійного шляху, шляху самовизнання. У Тебе є змога прочитати поради, які б вони хотіли дати самим собі в такому віці. Це друга частина статті. Читай першу частину: TED спікери радять

“Я відчувала велику необхідність “робити добро” одразу ж після диплому, працюючи водночас в некомерційних організаціях та уряді. Я б хотіла, щоб хтось змусив мене розвивати власні навички, які могла отримати від наставників ще на старті кар’єри. Якби я перейшла у соціальний сектор після цього, мала би кращий набір навичок і звичок з собою”.
Джессіка Ладд (TED Talk: The reporting system that sexual assault survivors want)
Інколи краще натиснути на паузу бажання допомогти іншим, щоб покращити себе, а тоді з новими знаннями та відчуттям професіоналізму допомагати іншим.

“Випуск момент ейфорії, але незабаром після цього люди часто відчувають спустошення. Одна з причин полягає в тому, що Твоє доступне 24/7 коло спілкування зникло, а вхід до “реального світу” означає втрату частини друзів з гуртожитків, тематичних гуртків та регулярних компаньйонів для вечірок. Замість того, щоб засмучуватись, навмисне створюй нові знайомства. Навіть коли Ти досягнеш найбільшого розчарування, з Тобою залишаться вірні друзі.
Таня Менон (TED Talk: The secret to great opportunities? The person you haven’t met yet)
Потрібно шукати не лише друзів, які допоможуть знайти лабораторну по навчанню, а будуть підтримувати Тебе завжди. Саме такі люди будуть завжди з Тобою.

 

Шукай внутрішні світи людей. Уяви їхні надії та страхи. Погляд “крізь душі” може підвищи Твою ефективність у досягненні особистих та професійних цілей.”
Білл Бернат (TED Talk: How to connect with depressed friends
Розуміння інших дозволить Тобі розвинути себе. В це важко повірити, але саме усвідомлення Твого оточення буде слугувати гарним стартом для саморозвитку. Ти знаєш потреби, проблеми інших, тому можеш запропонувати їхнє вирішення.


Цікаво, які Твої думки під час завершення університету? Спробуй дати поради собі в майбутньому, а ще краще запиши їх, щоб навіть через 3-и роки переглянути їх.

Ти бачиш, що навіть найсвітліші голови світу після випуску з університету не були впевнені у власних силах, не знали, що робити далі. У Тебе ще все попереду, не барись, набирайся досвіду.
#Спробуйсебе, з Тобою завжди studlava.com

...то поділися з друзями:)
  • 7
    Shares
  • 7
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх