Можливості, які є зараз, не були ніколи до цього©

9482F734-403E-41B3-9ECD-F351FAD706B5

“Мо́лодь — соціально-демографічна група, відокремлена на основі сукупності вікових характеристик і особливостей соціального стану.“, – переконує нас Вікіпедія. Ми вирішили підійти до цього питання з точки зору студентів, а не науковців. Читай, що з цього вийшло.

Молодь —  ідейники. Вони готові працювати не те що 8 годин на день, а безперервно, до того ж вчитись та встигати розважатись. Не можна сказати, що це такі собі Надлюди. Вони просто хочуть дізнаватись нове й використовують усі шанси.

859CCAC2-6CA8-4639-9CE1-DCBE7109258F
Коли Ти лише вступаєш в університет, важко сказати, чим займатимешся за кілька років. Статистика каже, що кожен студент в своєму бакалаврському житті хоча б раз задумувався про “ефективність” диплому чи вибраної професії. Ти поринаєш в задуми й питання: “Чи мені це потрібно?”. На допомогу приходять друзі.

Взагалі, соціум відіграє надзвичайно важливу роль під час нашого становлення. Ми ідентифікуємось з ними й часом задля них. То що ж означає цей соціум насправді? Це наша спільна людська сутність, які штовхає до змін (хороших чи поганих, залежить вже від нас). Ми як особистість формуємось під впливом родини, навчального закладу, трішки ЗМІ та великою мірою оточення. Коли Ти все ще вагаєшся, шукай можливості. Озирнись, ось вони, перед Тобою.

9FA71EF0-CE7C-4FAC-B286-2DD91F9E3CA1
Почни відвідувати дискусійні клуби
Їх тепер у Львові як грибів після зливи. Тобі не потрібно шукати команди, заповнювати форми на 10 сторінок, а просто перевірити стрічку новин в FB й одного дня завітати до них. Тримай кілька з них: Дебатний Клуб ЛНУ ім. І.Франка, Дебатний клуб Львівської політехніки, Дебатний Клуб УКУ.

Працюй з даними
Торбйорн Бекер, директор Стокгольмського інституту перехідної економіки при Стокгольмській школі економіки виступав спікером на відкритій дискусії “Будь готовим до майбутнього: що потрібно вчити сьогодні, щоб досягти успіху?” в Києві минулого року. Він дав такі поради студентам:

  • Займайтесь тим, що вам подобається
  • Постійно вдосконалюйте і здобувайте нові навички
  • Вивчіть англійську мову на високому рівні
  • Працюйте над своїми презентаційними навичками

5BFCD192-B884-4DD8-85C1-49F3DBBA2377
Будь продуктивним

Використай вік як можливість розвитку. Навколо стільки цікавого. Відвідай майстер-класи та конференції. До речі, можемо порадити одну для Тебе. 19 листопада відбудеться YouthGeneration за ціною еспрессо в Старбакс.Повір, одна випита чашка кави не зрівняється зі знаннями, що отримаєш. Така подія варта уваги. Мета її полягає у розвитку підприємницького духу та поширення професійних компетенцій серед молоді, що підвищить їхню здатність успішно працевлаштуватися. Проводитиметься в два потоки:

  • Твоя КАР’ЄРА — для вирішення бізнес-кейсів, щоб перевірити професійний потенціал та зрозуміти особливості “дорослого” життя.
  • Твоя ІДЕЯ — для сміливців-стартаперів та охочих до бізнесу студентів. Попрактикуєш ризик-менеджмент.

Лише Тобі вибирати, в якій сфері розвиватись, тому спробуй багато. Поспілкуйся з однодумцями, досягни успішного майбутнього. Знайди себе.

...то поділися з друзями:)
  • 12
    Shares
  • 12
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх