Що гуглять студенти

edho-pratama-152392-min

Ми натрапили на цікаву статтю Дженні Праудфут. Вона журналіст журналу “Marie Claire”, що часто пише про життя людей, соціальну та психологічну частину буття. Мова цієї статті йде про найпопулярніші запити в пошукові мережі. Спочатку, думали просто її перекласти, але прочитавши, зрозуміли. що її варто взяти за основу наших міркуваньміркувань українських студентів. Продовжуй читати, результат здивує.

Коли навчаєшся в університеті, Google Твій найкращий друг, який завжди під рукою. Він з тобою в легкі часи та часи контрольних, залікових тижнів, іспитів. З ним Тобі не потрібно здаватись знавцем усього на землі чи грузити друзів, вони такі ж як Ти. 2 хвилини — і Ти вже знаєш відповідь і навіть більше, грунтовно підходиш до аналізу пошуку. В будь-якому випадку, є питання — звертайся в Google. Такий принцип у всіх налагоджено автоматом.

Сайт Liberty Living, який, на жаль, зараз “на ремонті” в розпалі літа підсумував, чим цікавляться та про що дізнаються студенти в мережі. Насправді, вони дуже смішні та життєві водночас.

Стандартно топ посіли питання про університетські курсові, дисертації та телепрограму Fresh Meat.

Підійшов час 7 найактуальніших питань, які хвилюють студентів сьогодення:

  1. Чому викладач дивиться на мене цілу пару?

  2. Чому я думаю про викладачів весь час?

  3. Чому студенти-художники такі манірні?

  4. Як зготувати млинці?

  5. Як правильно прибирати?

  6. Як знайти роботу?

  7. Музика для навчання

Інші неочікувані питання: “Оксфорд старший Ацтеків?” та “Чому сніг білий”. Багато хто цікавиться питаннями по типу як дійти/доїхати з точки А в точку Б.

То які ж відповіді дати на такі запити?

  1. Це професійне надбання. Насправді, викладач може й не звертати увагу на Тебе, але “відпрацьований” погляд завжди концентрується на аудиторії. Насправді, за кілька років отримаєш такі ж навички після публічних виступів й зрозумієш манеру погляду.

  2. Як не дивно, ми студенти, а навчаннячастина нас. Хвилюємось про предмети, використовуємо поради старшокурсників з лайфхаками як вчитись менше і далі здавати все з першого разу. Підсвідомість налаштувала функцію “Університет”, яка час від часу спрацьовує автоматично. Не переживай, ВОНО скоро пройде.

  3. Люди творчі споглядають на реальність дещо з іншого кута зору. Відповідно, світ здається їм іншим, до того ж, тонка творча душа в сьогоденні здається нам надзвичайно крихкою. Мистецтво — шарм. Не всі до цього готові.

  4. Відповідь очевидна. Шукай всі інгредієнти, змішуй, смаж та насолоджуйся отримай титул “Як у мами”. Смачного!

  5. Мітла і швабра в допомогу. Запасайся інвентарем, вмикай музику і вперед до чистоти.

  6. Тобі одразу виб’є вакансії з пропозиціями підробітку: промоутери, хостес, кур’єри з мізерним заробітком. Зрозуміло, що на хліб вистачить, але скільки можна його їсти. На допомогу приходять результати пошуку дещо нищеstudlava.com. Виявляється, це єдине місце вакансій для студентів. Можеш обирати категорії, підписуватись та отримувати сповіщення про нові вакансії.

  7. Відповідь на це питання не проста. Залежить від Твого музичного смаку. Тут і класика підійде, і блюз і запальні workout songs.

Як підсумок: Коли нас щось вже спитали, ми(студенти) неодмінно дізнаємось відповідь.

...то поділися з друзями:)
  • 2
    Shares
  • 2
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх