Правило успіху 5 годин

olu-eletu-211914-min (1)

Ти щодня наполегливо працюєш, але не бачиш вагомого покращення. Відчуваєш, що загруз й не можеш розвиватись далі. Друзі та колеги досі не можуть зрозуміти, що з Тобою трапилось. Якщо це про Тебе, тоді просто необхідно спробувати 5-годинне правило. Воно допоможе перетворитись з пересічної людини та стати поряд з Біллом Гейтсом, Опрою Вінфрі та Марком Цукербергом.

Продовжуй читати щоб дізнатись правило та дізнатись як його застосувати у власному житті.

Витрачай щотижня 5 годин на роздуми

Навчайся
Правило передбачає витрачати 1 годину на день під час роботи, щоб зосереджуватись на навчанні. Тобто цей час Тобі потрібно присвятити виключно на здобуття нової інформації без зайвих відволікань. Воно не має усталеної форми, тобто можеш поєднувати різні методи(читання книг, перегляд відео чи навіть спілкування з цікавими друзями). Головне, щоб Тобі було комфортно.

Читай
Ця звичка стала улюбленою для більшості надзвичайно успішних людей. Також це легкий та традиційний шлях навчання. Спробуй завжди носити з собою книгу та при будь-якій кращій можливості читати кілька сторінок. Ти можеш ставити цілі. Для прикладу: “Я прочитаю розділ за один тиждень” або ж підраховувати кількість прочитаного за місяць. До речі, багатий вибір електронних книг допоможе Тобі вибирати те,що справді цікавить. Білл Гейтс радить читати близько 50 книг в рік, оскільки це чудова можливість навчання.

Повторюй
Така невід’ємна частина навчання допомагає краще засвоїти матеріал. Часте отримання інформації без повторення може перешкодити отриманню нових навичок. Важливо пригадувати вивчене структуровано та систематично. Можна вести журнал й записувати нову інформацію, яку Ти отримав під час читання. Так Ти матимеш змогу подумати над життєвими уроками. що отримав нещодавно й знайти шляхи їх вирішення. Можливо, вони приведуть до чогось величного в майбутньому.

Експериментуй

Вважається нормальним, коли Ти хочеш покращити власне життя. Прибережи трішки часу щотижня аби спробувати нові поради, випробувати лайфхаки, навіть якими божевільними на перший погляд вони б не здавались. Пам’ятай, що більшість вдалих світових вназодів були результатом експерименів. Інновації ніколи не приходять з буденності. Навіть, якщо твої спроби провалюються, Ти отримаєш безцінний урок.

Робота окремо, навчання окремо
Почуття зупинки особистого розвитку виникає саме через це. Ти можеш вважати, що 40-годинний тиждень достатньо для розвитку, але в цьому й проблема. Поки Ти зосереджуєшся на щоденних проблемах, Твій ріст та розвиток призупиняється. 5-годинне правило говорить нам про неквапливе навчання. а не про щоденні роббочі будні з надію отримати щось нове. Постав собі цілі й час їх досягнення. Тільки тоді прийде результат.

Не продуктивністю єдиною
Можеш вірити, що чим більше продуктивності, тим більш успішним будеш. Це частково правда. Продуктивність відіграє ключову роль успіху, проте вона не має вартості, коли Ти не підкріплюєш її довготривалим навчанням. Коли Ти повністю зосереджуєшся на поточному завданні, ніж на довготривалому саовдосконаленні, Ти ніколи не розвинешся достатньо. Достатньо важко змушувати себе навчатись щотижня 5 годин й не помічати швидкого результату, але Ти подякуєш собі згодом за витримку. Вона принесе неоціненні дари. Намагайся попри щоденний список справ робити внесок у себе.

Черпай натхнення з впливових постатей, щоб витрачати 5 годин щотижня на навчання. Невдовзі Ти станеш “світлим розумом” для друзів та колег. І основне — наблизишся до успіху.

...то поділися з друзями:)
  • 5
    Shares
  • 5
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх