Що робили студенти на STUDLAVA в серпні

Як зміниться пошук роботи у 2021

Які вакансії пропонували компанії та що для себе обирали студенти? Зібрали для Тебе ТОП інформацію, яка недоступна стороннім.

Час нещадно біжить і на календарі 31 серпня, а отже час підбити підсумки. Ми проаналізували інтереси студентів на STUDLAVA та готові ділитись з Тобою інсайтами. У цій статті на Тебе чекають найпопулярніші сфери, вакансії  та типи робіт. Перед Тобою реальна картина вподобань української молоді.

Популярні вакансії
За серпень відправили 757 заявок на 194 вакансій.

Цього місяця були популярні вакансії у таких сферах:

1) Обслуговування:

  • Відправник-пакувальник інтернет-магазину;
  • Менеджер по роботі з клієнтами;
  • Консультант по телефону івент послуг;
  • Нічний офіціант

2) Маркетинг:

  • Креативщик (ведення Інстаграм-сторінки магазину);
  • Маркетолог.

3) Управління проектами:

  • Помічник керівника

Найпопулярніші типи робіт, які пропонують Тобі — це офіційне працевлаштування та гнучкий графік. Компанії розуміють, що студенту потрібен час на навчання в університеті та особистий розвиток, тому ставляться до цього з розумінням.

Яких студентів шукали цього місяця працедавці?

Орієнтованих на результат. Потрібно вміти ставити перед собою реальні цілі та досягати їх. Все більше компанії звертають увагу на студентів, які знають чого хочуть та як ці бажання реалізувати.
Охочих до навчання. Потрібно розуміти, що студенти мають багато нових думок та потенціалу для розвитку компанії, проте їм потрібно швидко входити у хід справ та вчитись новому. Немає поняття “здати реферат до понеділка”, є розуміння, який знань не вистачає та швидке надолуження. Як не як, а розвиватись потрібно завжди.
Мобільних. Крок за кроком відходить поняття 8-годинного робочого дня та прив’язки до робочого місяця в офісі. Все більше цінують молодих спеціалістів, які готові в будь-який момент розкрити ноутбук й зробити все необхідне. Не важливо чи буде це в коворкінгу, бібліотеці чи кав’ярні.

Студентський час — кльовий період у житті. Ти швидко навчаєшся, не боїшся пробувати нове, експериментувати, стрімко розвиваєшся як особистість. Важливо у цей час визначити, чим Ти хочеш займатись. Як це зробити? #Спробуйсебе

P. S. Зі STUDLAVA це зробити легше)

...то поділися з друзями:)
  • 1
    Share
  • 1
    Share
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх