Зумій виділитись

jared-sluyter-342883-min

У школі чути перший дзвінок, а вдома звук будильника. Новий режим, ранкові пробіжки, пари — звичні справи, про які Ти вже забув впродовж літа. Все це чекає на Тебе невдовзі, тому ми підготували кілька легких порад, що допоможуть Тобі органічно ввійти в робочий процес та ще й отримати з цього багато користі. Ми випробували їх на собі, тепер Твоя черга.

Починай свій ранок з планування.
День тільки розпочинається, а Ти вже знаєш список справ. Він допомагає розставляти пріорітети правильно й навіть знаходить час для прогулянки в парку чи перегляду нового фільму. Так у Тебе з’являється чітке бачення дня чи навіть тижня. Потім можна набагато легше підбивати виконаний список справ. А ще, якщо завдання довготермінові, записуй їх в щоденник, трелло — варіантів багато. Нагадування приходитимуть й Ти не пропустиш жодної деталі.

Відвідуй спорт зал.
Запорукою успіху ще з давніх давен вважали самодисципліну. А де її тренують? Правильно, в спорт залі. Звісно, Ти не маєш стати гладіатором, обери те, що ближче до душі. Так і триматимеш себе завжди в формі й створиш режим, що допоможе чітко планувати свій графік, щоб на все вистачало часу.

Пройди курс по тайм-менеджменту.
Світ має стільки переваг: онлайн курси, вокршопи, нетворкінг…Чого тільки не придумають, щоб залишатись в центр інформаційного вибуху. Перед Тобою постають титанічні можливості, тож поле для розвитку однозначно відкрите. Можна читати Д. Кеннеді “Тайм-драйв”, Т. Ферріс “Як працювати по 4 години в тиждень” книги, щоб обрати оптимальний варіант для себе, або прочитати нашу статтю “Топ 10 помилок планування” й ніколи не вставати на ті ж граблі.

Роби завдання при першій нагоді.
Спланував? Молодець! Тепер його потрібно виконати. Переглянь список справ ще раз. Підійди до цього питання класично: (найважчі) справи виконай вранці, а приємніші залиш на вечір і розбав ними звичайний день.

Відкладай з розумом.
З будь-якого правила є виключення. Всі справи зробити нереально. Зрозумій, що Ти втрачаєш, вибери оптимальний шлях і дій. Збережи власну репутацію.

Будь озброєний.
Знання — універсальна зброя, тому тримай її в формі й оновлюй так часто, як цього потребують тенденції. Як не як, а ми залежимо від світового хайпу, хоча, погодься — це тобі на руку. Передбачити наступні актуальні темилегко. Чому б нам не спробувати?

Покажи себе.
Ти — не видуманий мультперсонаж Джиммі Нейтрон чи стратегічний політик старої Америки Авраам Лінкольн, але Ти є собою. Чіпляти п’яте колесо до воза не варто, коли можна бути собою. Які в цьому переваги:

  • Особиста точка зору

  • Персональне бачення

  • Унікальна призма відчуттів

  • Нестандартний підхід

  • Свіжий погляд на усталену ситуацію

  • Активність й ще раз активність.

Навіть якщо Ти ще не такий активни та боїшся проявляти ініціативу, Ти все-одно маєш особливий погляд.

Ось такі поради. Наша справа запропонувати, а Ти думай сам чи робити їх щодня.

...то поділися з друзями:)
  • 14
    Shares
  • 14
    Shares
Записи створено 86

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх